ma znam ali valja da bude na hof nivou
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::ma znam ali valja da bude na hof nivou
Majstor Miki ::ne treba se zanositi
Peyton Manning ::dok citam ovo presao sam sa PUP lista na doubutful,pa na highly questionable...
Danijel LG ::Majstor Miki ::ne treba se zanositi
sve je meni ajsno
jesi bacio pogled na ono što okačih kao moguću soluciju
pod znakom ?kb8 ::Peyton Manning ::dok citam ovo presao sam sa PUP lista na doubutful,pa na highly questionable...
Onda ideš u prvi post...
Freak ::mogli bi mi ovde kod nas da organizujemo neki mini-camp kada otopli pre nego odemo kod Daneta na trening-kamp... Da ne budemo nespremni pa da zavrsimo na PUP listi
Peyton Manning ::pod znakom ?kb8 ::Peyton Manning ::dok citam ovo presao sam sa PUP lista na doubutful,pa na highly questionable...
Onda ideš u prvi post...
klodovik ::Freak ::mogli bi mi ovde kod nas da organizujemo neki mini-camp kada otopli pre nego odemo kod Daneta na trening-kamp... Da ne budemo nespremni pa da zavrsimo na PUP listi
Hoćeš da kažeš da ovde treba da napravimo probu pred put u BL...?
klodovik ::Freak ::mogli bi mi ovde kod nas da organizujemo neki mini-camp kada otopli pre nego odemo kod Daneta na trening-kamp... Da ne budemo nespremni pa da zavrsimo na PUP listi
Majstor Miki ::dane, nije bitno gde. da je slobodno samo.
Majstor Miki ::dane, nije bitno gde. da je slobodno samo.
Freak ::klodovik ::Freak ::mogli bi mi ovde kod nas da organizujemo neki mini-camp kada otopli pre nego odemo kod Daneta na trening-kamp... Da ne budemo nespremni pa da zavrsimo na PUP listi
morali bi
kb8 ::Majstor Miki ::dane, nije bitno gde. da je slobodno samo.
Tako nekako... Slobodno, da se svi potrpamo, da ne skačemo nekom po glavi, niti iko nama i to je to, za sve ostalo ćmo se nekako pokrpat...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu