oću svega mi
mada navijali su za sijeztl
da nije pogodio brajant porazbijao bi kuću
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Kimi HOF ::svaja BL i pašo LG
Danijel LG ::oću svega mi
Freak ::Kimi HOF ::svaja BL i pašo LG
Federico de Soya ::Dajte ljudima koji nikad nisu gledali fudbal da gledaju ovih par utakmica i postaće najveći fanovi sporta koje možeta da zamislite.
bas sad pricam sa nekim Amerima na FB...i oni su ljudi odusevljeni,a gledaju ceo zivot NFL...Zona do trona ::Federico de Soya ::Dajte ljudima koji nikad nisu gledali fudbal da gledaju ovih par utakmica i postaće najveći fanovi sporta koje možeta da zamislite.
Sustina price.
Kimi HOF ::srbistuto pusti turu
Zona do trona ::Federico de Soya ::Dajte ljudima koji nikad nisu gledali fudbal da gledaju ovih par utakmica i postaće najveći fanovi sporta koje možeta da zamislite.
Sustina price.
ja mog caleta navukao jos pre par godina...nije bas redovan,al kad ima vremena,isprati sa mnom..penban ::Zona do trona ::Federico de Soya ::Dajte ljudima koji nikad nisu gledali fudbal da gledaju ovih par utakmica i postaće najveći fanovi sporta koje možeta da zamislite.
Sustina price.
Naterah tatu koji ne voli nfl da mi pravi drustvo. Covek ne zna pola pravila, ali je odusevljen. Kaze sada znam zasto gledas ovo.
Sad da se isprate rodoljubi
Peyton Manning ::bas sad pricam sa nekim Amerima na FB...i oni su ljudi odusevljeni,a gledaju ceo zivot NFL...Zona do trona ::Federico de Soya ::Dajte ljudima koji nikad nisu gledali fudbal da gledaju ovih par utakmica i postaće najveći fanovi sporta koje možeta da zamislite.
Sustina price.
samo se nadam da ce i sledeca tekma biti dobra...mada sam se emocionalno skroz ispraznio...
ja pustio neku muziku,da se smirim...Zona do trona ::Peyton Manning ::bas sad pricam sa nekim Amerima na FB...i oni su ljudi odusevljeni,a gledaju ceo zivot NFL...Zona do trona ::Federico de Soya ::Dajte ljudima koji nikad nisu gledali fudbal da gledaju ovih par utakmica i postaće najveći fanovi sporta koje možeta da zamislite.
Sustina price.
samo se nadam da ce i sledeca tekma biti dobra...mada sam se emocionalno skroz ispraznio...
Bome,kod mene jos gore.
Toliko sam se emotivno ispraznio,tesko mi i da zapalim duvan.
moze,mozeKimi HOF ::idi Mariću legni, cimam te kad bude zanimljivo
Zona do trona ::breaking news,Dule prosuo kuvano vino po tepihu.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu