Mislim da ce Falconsi imati vise problem da uspostave run game protiv dominatnog front 7 49ersa. Koliko sam ispratio Seattle nije bas najbolji VS run ali je i vise nego solidan. Quizz i Turner su sinoc zajedno imali 164y trcanjem...not too shabby.
E sad, to ce mnogo teze ici protiv 49ersa ali nisu ni oni toliko dominatni kao prosle godine u tom segmentu igre. Turner bi mogao malo da izudara Willisa i Bowmana a Quizz moze da ih tako izmorene dokrajci sa enkl brejking potezima
zavisi kako ce Koetter da zove napad ali ono sto je sigurno da SF nema secondary kao SEA.
Gonzo je neverovatan. Nema sanse da ga neko cuva 1 on 1 a SF je tajtendove branio cesto sa Willisom.
Advantage ATL.
Ako krenu da ga udvajaju Roddy i Julio ce imati vise prostora i nadam se da ce obojica imati nekoliko eksplozivnih plejeva.
Sto se tice ATL defense VS SF offense,
Verovao sam i najavio da cemo da limitiramo Beast mode
Beast mode is sad:
Ali sam isto tako znao da cem ozbog toga da pusimo u pass defense-u, narocito posle povrede Abrahama
Ako postupimo slicno, Gore i option sa Colinom ce manje vise biti nebitni.
Problem je sto SF ima Crabs-a koji igra fantasticno ove sezone, mnogo bolje od svega sto Russ Wilson ima u SEA a tu su i Mossara i Davis.
Srecom po falconse, Colin je po QB umecu mnogo iza Russa i ume bas da usere morku i izlgeda kao da je prvi put video jajastu loptu.
Cela odbrana Falconsa, iako su tokom bye week-a vezbali takling, mora da zaboravi na to da ce iz udarca da odnesu napadaca iz udatca i
wrap up-uju prilikom obaranja. Big hit je ok kada imas, sto bi rekli lane ili alley do lopte ali na otvorenom prostoru je jako rizicno. Pogledati Tate-ov TD i Thurbin-ov big play posle checkdown- Wilsona.
Molim fudbalse i medicinske bogove da je abraham spreman za nedelju.