sigurno ce biti mala kvota,a veliki rizikKimi HOF ::prilično sam ubeđen u pobedu ATL, razmišljam da to potkrepim jednom uplatom u mozartu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
sigurno ce biti mala kvota,a veliki rizikKimi HOF ::prilično sam ubeđen u pobedu ATL, razmišljam da to potkrepim jednom uplatom u mozartu
nije,mislio sam da ce biti manje...a na Sea? oko 2,5 vrvFederico de Soya ::1,70 i nije toliko mala kvota
igracu Sea,over poene na Denver,ako ne nabiju granicu neku,hendikep na NE i GB...Federico de Soya ::tako nešto...2,45 čini mi se
-2,5 je hendikep na ATL
dosta visoka granica...onda cu razmisliti...sto ti kazes,pre under...Federico de Soya ::Denver je granica 45,5 na poene, a to meni miriše na under mnogo pre nego na over.
ali Wilson deluje da moze da dobijeKimi HOF ::vodite računa Wilson je ruki, retko koji ruki dobija Divisional game.
nije on reda jednog M.Sančeza
pa sigurno ce dati vise od 2 poena...al koliko ce dobro igrati,to je pitanjeDanijel LG ::malo prelako svi otpisuju atl
Kimi HOF ::jedno pitanje mi se vrzma po glavi, da li bi pričali o Sijetlu i njihovoj mogućoj pobedi nad ATL da se RG3 nije povredio?
Peyton Manning ::pa sigurno ce dati vise od 2 poena...Danijel LG ::malo prelako svi otpisuju atl
Mazge gube,sigurno.Nixx ::Samo nek ispadne Denver i bicu zadovoljan, bar polovicno.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu