Najveća prednost GB je Kapernik.
Sekonderi sa Woodsonom tu ako pokupi što pre neku loptu, ovaj pada psihički samo tako.
Sekonderi sa Woodsonom tu ako pokupi što pre neku loptu, ovaj pada psihički samo tako.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
sta tebe ima da plasi, tvoji su ispaliPeyton Manning ::iskreno,plasi me Baltimor...
dok god Peyton igra za Denver,podjednaki su miSrbistuta ::sta tebe ima da plasi, tvoji su ispaliPeyton Manning ::iskreno,plasi me Baltimor...
kako kaže onaj iz Hladnog piva: Kad nema velike ljubavi dovoljna je i malaPeyton Manning ::dok god Peyton igra za Denver,podjednaki su miSrbistuta ::sta tebe ima da plasi, tvoji su ispaliPeyton Manning ::iskreno,plasi me Baltimor...
e tako nekako...Robert De Niro ::kako kaže onaj iz Hladnog piva: Kad nema velike ljubavi dovoljna je i malaPeyton Manning ::dok god Peyton igra za Denver,podjednaki su miSrbistuta ::sta tebe ima da plasi, tvoji su ispaliPeyton Manning ::iskreno,plasi me Baltimor...
ne...ustvari zeleo sam da dodje kod nas...al posto to nije proslo,onda...dr.dule ::zar ti nisi i fan RGIII?
Nixx ::Samo nek ispadne Denver i bicu zadovoljan, bar polovicno.
markosto ::Ok, da prognoziram.
Baltimor dobija Denver.
GB dobija SF.
Atlanta dobija Sijetl.
NE dobija Hjuston.
takodje...od svih meceva to je najizvesniji...hendikep ce biti 9.5 koliko sam cuo...Danijel LG ::naravno
ja sam ubjeđen u pobjedu NEP-a je mi napad HOU izgleda toliko loše da je to katastrofa
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu