dobar draft kada su kvoterbekovi u pitanju. da je tenehil imao bolji napad mozda bi i on bio u plejofu.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
jeste, ali Wilson ima daleko bolju odbranu.Nixx ::Ja bi Vilsona za rukija godine, Lak i RG su bili pod više svetla, ali ovaj mali na kraju zasenio sve.
ovo je bas bold prediction...Megatron ::Evo i mojih prognoza za ''divlju kartu'':
Sinsinati, Baltimor, Sijetl i Grin Bej, iako bih voleo da prođe Minesota.
Super boul:
Baltimor-Sijetl
Peyton Manning ::ovo je bas bold prediction...Megatron ::Evo i mojih prognoza za ''divlju kartu'':
Super boul:
Baltimor-Sijetl
Peyton Manning ::ovo je bas bold prediction...Megatron ::Evo i mojih prognoza za ''divlju kartu'':
Super boul:
Baltimor-Sijetl
Federico de Soya ::Peyton Manning ::ovo je bas bold prediction...Megatron ::Evo i mojih prognoza za ''divlju kartu'':
Super boul:
Baltimor-Sijetl
I jeste, s obzirom da si ga boldovao
ali tesko da ima u nasim..Robert De Niro ::nemam pojma. Nisam to do sad sretao... Verovatno u nekim moze
znaci imas dojavu...da pljunem i ja neku kintu na crvenokozceSrbistuta :: duvaju samo tako u glavnom gradu ameRke, taj momenat cu da potkrepim i jednim betom
I meni miriše na to finale.Nekako gavranove slabo ko spominje kao favorite za prsten nešto kao Giantsi prošle sezone niko nije računao na nijh kad ono oni A i :------: ode u penziju pa možda i za njega uzmu prsten Sa druge strane Sijetl trenutno igra najbolji fudbal u NFCu oni će zgaziti sve redom.Megatron ::Evo i mojih prognoza za ''divlju kartu'':
Super boul:
Baltimor-Sijetl
Danijel LG ::jest vala
na kraju da ode u rupu
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu