- mi nekako prvo pada na pamet...
mada sanse Patsa i Denvera su podjednake...
mada sanse Patsa i Denvera su podjednake...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
pored NE i DEN, BAL ima minimalne šanse. Čak i pored HOU. Ne bih voleo da NE i DEN kiksnu, jer bi nas onda uskratili za, verujem, jedan klasik. Podjednake šanse dajem tim dvema ekipama. S druge strane SEA ima smisla videti ih u SB s obzirom kako igraju, ali ne verujem da mogu dobiti u gostima i ATL i SF.black & silver ::Možda SEA-BAL?Robert De Niro ::SF-NEblack & silver ::Prije nego što počnu PO utakmice po vama ko će igrati u SB?
Peyton Manning ::
Freak ::Tomica je samo jednom u svojoj karijeri pobedio na Mile High-u i to prosle sezone protiv ubogog Tebowa i bez Dumervila u postavi... Cini mi se da mu je rekord tamo 1-5 ili 1-6... Nema sanse da Pajser dva puta u sezoni izgubi od Tome...
Srbistuta ::bold super bowl prediction
-
Srbistuta ::Realno, ako sad ne udje u SB ne znam kace...
viking ::nadjite svog ing-a
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/190715_429239450479862_1749215572_n.png
cisto sumnjam da su oni tim za velike dometeFreak ::Srbistuta ::Realno, ako sad ne udje u SB ne znam kace...
nikad...
Mifoche ::Да Атланта игра у гостима, на отвореном, признајем да не бих веровао да могу далеко. Овако, у својој сали, све је могуће. Одбрана им је била врло добра ове године, али се питам да ли ће Turner бити довољно добар да избалансира напад. У плејофу силовање пасом никад није пролазило. Волео бих да Ponder одигра мало боље, па да наставимо да гледамо AP-a у плејофу Сиреви без трчања неће у SB.
Federico de Soya ::Mifoche ::Да Атланта игра у гостима, на отвореном, признајем да не бих веровао да могу далеко. Овако, у својој сали, све је могуће. Одбрана им је била врло добра ове године, али се питам да ли ће Turner бити довољно добар да избалансира напад. У плејофу силовање пасом никад није пролазило. Волео бих да Ponder одигра мало боље, па да наставимо да гледамо AP-a у плејофу Сиреви без трчања неће у SB.
bold: Hmmm... ne bih se baš složio. Evo recimo Giantsi prošle sezone. Pass protection, pocket za Iliju i gađaj.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu