a sta je sa malisom sa ND. naucio plej buk? naravno ako ga imate a znamo da to nema ko da sprovede.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
T-Wolf ::Federico de Soya ::Sad su obilato vratili Baltimoru. Prvo nepostojeći holding a onda i ova bizarna situacija.
Sta je bila bizarna situacija? Tusirao sam se, a sad cu u krevet posto radim ujutru
Raising Arizona ::Zona do trona ::Iskreno,ove godine mi je najvise zao Houslera,vise i od Fitza.
Housler je apsolutno spreman za odlicnu sezonu,ali ga trash od QB i OL sprecava....
Slazem se, a mi smo mazohisti sto gledamo ovu tugu cele sezone
Megatron ::T-Wolf ::Federico de Soya ::Sad su obilato vratili Baltimoru. Prvo nepostojeći holding a onda i ova bizarna situacija.
Sta je bila bizarna situacija? Tusirao sam se, a sad cu u krevet posto radim ujutru
OPI Hiksona.
Freak ::Raising Arizona ::Zona do trona ::Iskreno,ove godine mi je najvise zao Houslera,vise i od Fitza.
Housler je apsolutno spreman za odlicnu sezonu,ali ga trash od QB i OL sprecava....
Slazem se, a mi smo mazohisti sto gledamo ovu tugu cele sezone
Zna se ko je ovde najveci mazohista...
Otima mi se utisak da je OL Jetsa namerno pustala odbranu Chargersa da sekuju ovog momcica samo da bi se Dirty Sanchez vratio na mesto startera... 11 sekova je popio McElroy...
Federico de Soya ::Ilija Fumbluje. Loptu uzima Baltimor, igrač Baltimora fambluje i loptu uzima NYG. Kad se sve to završilo sviraju incomplete Iliji i četvrti daun. Izlgeda da postoji neko pravilo da bi lopta pripala Baltimoru da je neko čelendžovao.
Freak ::
Otima mi se utisak da je OL Jetsa namerno pustala odbranu Chargersa da sekuju ovog momcica samo da bi se Dirty Sanchez vratio na mesto startera... 11 sekova je popio McElroy...
Zona do trona ::Doktore,poceo je i Floyd da pokazuje znake zivota u poslednje vreme, ali jos je rano da cenimo da li je bust.
Blagi užas. Smith je od Webstera napravio majmuna večeras. Ništa nam ne valja. Pa Cruz i Nicks nemaju ni jedan prijem, i čemu onda da se nadamo.dr.dule ::sta je sa ovim NYG , oni su raspad u odbrani.
Palermo :: čemu onda da se nadamo.
Još samo fali i sedmica na loto-u.Federico de Soya ::valjda će to biti dovoljno za PO
darvel ::Vala, igrate očajno i iako volim da Vas gledam odoh na spavanje.
Ništa, sa te strane ću navijati za sihokse ako vi ne uđete.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu