jos ako nyg puknu eto minesote u plej ofu . valjda
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::jos ako nyg puknu eto minesote u plej ofu . valjda
Federico de Soya ::Kako AP napreduje?
jel ovo znaci da ste ispred NYG u slucaju istog broja pobeda?T-Wolf ::dr.dule ::jos ako nyg puknu eto minesote u plej ofu . valjda
Mi ako dobijemo obe utakmice mi smo u PO sigurno
9 banki do sadaFederico de Soya ::Kako AP napreduje?
robert de niro ::jel ovo znaci da ste ispred NYG u slucaju istog broja pobeda?T-Wolf ::dr.dule ::jos ako nyg puknu eto minesote u plej ofu . valjda
Mi ako dobijemo obe utakmice mi smo u PO sigurno
Wins tie break over Dallas based on best win percentage in conference games. Division tie break was initially used to eliminate NY Giants (Dallas wins tie break over NY Giants based on best win percentage in division games). Division tie break was initially used to eliminate Chicago (Minnesota wins tie break over Chicago based on best win percentage in division games).
i ja mislim da im treba vas poraz, jer imate bolji skor u konferenciji, a mozda je trenutno ispred vas zato sto je dalas ispred vas, mozda je neki krug, ali ako dalas ispadne iz tog kruga vi ste bolji od MIN zbog odnosa u konferenciji, zamrseno je...Federico de Soya ::Minesota zavisi i od ostalih rezultata. Nije sigurna sa dve pobede?
Federico de Soya ::Minesota zavisi i od ostalih rezultata. Nije sigurna sa dve pobede?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu