Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
da, da ... teze je uhvatiti negoli pretrcati 2kPeyton Manning ::Calvin
nadam se da ce postati 2k...sto se mene tice,on je jos veci beast od AP...
jbg,zasto onda nema ni jednog 2k WR,a ima 6 RB,a bice sad i 7.?viking ::da, da ... teze je uhvatiti negoli pretrcati 2kPeyton Manning ::Calvin
Peyton Manning ::jbg,zasto onda nema ni jednog 2k WR,a ima 6 RB,a bice sad i 7.?viking ::da, da ... teze je uhvatiti negoli pretrcati 2kPeyton Manning ::Calvin
i to je tacno..Federico de Soya ::Peyton Manning ::jbg,zasto onda nema ni jednog 2k WR,a ima 6 RB,a bice sad i 7.?viking ::da, da ... teze je uhvatiti negoli pretrcati 2kPeyton Manning ::Calvin
Verovatno zato što se ranije mnogo više trčalo i mnogo manje bacalo.
Lako je Megatronu. Njega kad malčice pipnu dobije DPI a kad se na AP zakače dva lajnbekera koje vuče dodatnih deset jardi, to se ne računa u statistike .
evo zasto sinko...koliko WR imas u postavi a koliko RB ?Peyton Manning ::jbg,zasto onda nema ni jednog 2k WR,a ima 6 RB,a bice sad i 7.?viking ::da, da ... teze je uhvatiti negoli pretrcati 2kPeyton Manning ::Calvin
narvano,to i pokazuje koliko je Megatron dominantan,da niko ne moze da ga zaustavi,iako ga udvajaju cesto..viking ::evo zasto sinko...koliko WR imas u postavi a koliko RB ?Peyton Manning ::jbg,zasto onda nema ni jednog 2k WR,a ima 6 RB,a bice sad i 7.?viking ::da, da ... teze je uhvatiti negoli pretrcati 2kPeyton Manning ::Calvin
QB baca loptu slobodnom WR a loptu daje samo jednom RB
jedino ako Ponder krene da igra...penban ::Ubedjen sam da svi timovi koji konkurisu za plejof iz NFC East-a dobijaju veceras. Isto tako mislim da bi Minesota mogla da iznenadi HOU
Peyton Manning ::jedino ako Ponder krene da igra...penban ::Ubedjen sam da svi timovi koji konkurisu za plejof iz NFC East-a dobijaju veceras. Isto tako mislim da bi Minesota mogla da iznenadi HOU
da baci 200+y,bar 1 TD i ne vise od 1 intpenban ::Peyton Manning ::jedino ako Ponder krene da igra...penban ::Ubedjen sam da svi timovi koji konkurisu za plejof iz NFC East-a dobijaju veceras. Isto tako mislim da bi Minesota mogla da iznenadi HOU
Red je da bude onaj sa pocetka sezone
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu