fali taylor. Ostin radi sta oceOzziris ::nikad ovako losu odbranu stilersa nisam video kao u ove dve utakmice.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
fali taylor. Ostin radi sta oceOzziris ::nikad ovako losu odbranu stilersa nisam video kao u ove dve utakmice.
Megatron ::Hit Miler TD!
robert de niro ::Evo definicije logike u roku od 7 dana: SD u gostima odvali PIT, a CAR u gostima SD.
TMH34 ::da li je matthew stafford jedna od najvecih prevara od igraca ? :kkkkk:
Mislim da grešiš u vezi ČeličnihZona do trona ::robert de niro ::Evo definicije logike u roku od 7 dana: SD u gostima odvali PIT, a CAR u gostima SD.
Pa i nije toliko kontra logike,sve su to prosecni timovi ove sezone,da,cak i Steelersi.
Raising Arizona ::Kakav ljakse ovaj Pit Kerol, i protiv nas je bacao na 40 razlike, sad na 30+ fejkuje pant, govno nad govnima
TMH34 ::hoce ptice iz sijetla ici u PO ?
i meni pareT-Wolf ::Tako je Steelersi, dobijte kravare
ne bi me čudilo da dodju i do bye week, pod uslovom da mi izgubimo od vasT-Wolf ::TMH34 ::hoce ptice iz sijetla ici u PO ?
Idu sigurno. Dobice i preostale dve utakmice i ulaze kao prvi u diviziji...
robert de niro ::ne bi me čudilo da dodju i do bye week, pod uslovom da mi izgubimo od vasT-Wolf ::TMH34 ::hoce ptice iz sijetla ici u PO ?
Idu sigurno. Dobice i preostale dve utakmice i ulaze kao prvi u diviziji...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu