Car ubija drugi mec za redom...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
T-Wolf ::Megatron ::T-Wolf ::Megatron ::Erni Sims povređen. Ne znam da li je ozbiljno.
Gde igra Erni Sims? Zar nije u Phily?
U Dalasu je.
Promaklo mi je da je presao u Dallas. Pruzao je vrhunske partije u Detroitu i ne znam sto su ga se otarasili...
Raising Arizona ::Zona do trona ::Tipicno za Cardinalse.
Pobede u utakmicama koje nista ne znace osim sto ce nam usrati draft pik.
Pobeda veceras,mozemo zaboraviti na T sa Texas AM.
Bas sad razmisljam koliko smo retardirani i tokom cele istorije to radimo sebi
Usput, koji je taj tekl?
TMH34 ::ali zasto mi vodimo,pobogu
Megatron ::T-Wolf ::Megatron ::T-Wolf ::Megatron ::Erni Sims povređen. Ne znam da li je ozbiljno.
Gde igra Erni Sims? Zar nije u Phily?
U Dalasu je.
Promaklo mi je da je presao u Dallas. Pruzao je vrhunske partije u Detroitu i ne znam sto su ga se otarasili...
Dali ga za Šeflera. Bronkosi i Iglsi bili uključeni u trejd. Ne znam kakav je bio u Filadelfiji, ali u Dalasu nije ni senka onoga što je bio u Detroitu. Ne znam da li ima veze što je u Lajonsima bio WLB u 4-3 odbrani, a ovde je ILB u 3-4.
Raising Arizona ::TMH34 ::ali zasto mi vodimo,pobogu
Nama se nikad ne moze ugoditi
nista mi ne pricaj,uhvatim 4 kvote preko 2.20 i padnem na 1.80...Cenci ::Ja ću plakati od muke ako me Lionsi sjebu na kladionici,matere mi!
sad lopta stoji kod Ari,sto msm da znaci da oni ispucavaju...nisam 100% sigCenci ::Čija je lopta na poečtku 2 pol Ari-Det?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu