ma proci ce,ne brinirobert de niro ::e moj krozbi sad bi ja bio na TD razmak od 4000din a Sirevi na korak od pobede
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ma proci ce,ne brinirobert de niro ::e moj krozbi sad bi ja bio na TD razmak od 4000din a Sirevi na korak od pobede
Peyton Manning ::Knowshon Moreno is on the sidelines being looked at by trainers.
Ma oporavice seT-Wolf ::Peyton Manning ::Knowshon Moreno is on the sidelines being looked at by trainers.
To ne valja. Mada vec mi je doneo dosta poena
dva TD razlike za 8min...teskoT-Wolf ::Ovi Ramsi se ne sale. Ako bi dali TD, moglo bi da bude gusto. Ne smemo se opustiti
T-Wolf ::Ovi Ramsi se ne sale. Ako bi dali TD, moglo bi da bude gusto. Ne smemo se opustiti
jedino da se nadam da CHI izjednaci pa u OT da dodje, ovako tesko dva poentiranja da ce biti. Ali nema sanse da navijam za CHI!Peyton Manning ::ma proci ce,ne brinirobert de niro ::e moj krozbi sad bi ja bio na TD razmak od 4000din a Sirevi na korak od pobede
Peyton Manning ::dva TD razlike za 8min...teskoT-Wolf ::Ovi Ramsi se ne sale. Ako bi dali TD, moglo bi da bude gusto. Ne smemo se opustiti
ma bice neki comebackFederico de Soya ::Izgleda da ćemo izgubiti
Peyton Manning ::ma bice neki comebackFederico de Soya ::Izgleda da ćemo izgubiti
Peyton Manning ::ne moze Luck da igra kad je svaki napad sack ili primi udarac...ocajno igra OL
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu