ne palite se za Grudena više aman
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
realno...Nixx ::dr.dule ::samo muka coveka natera da gleda Oakland. posto me naterala rabota do 3 da budem budam bio sam svedok tog uzasa. treba li bi da vrate Hjua . tada su bar licili na tim.
Što je interesantno, ali istina je.
Mada nešto Gruden najavljuje da bi bio zainteresovan...
Lepo reče Tarver (DC OAK) - "Najbolji ofanzivni koordinator lige je Pejton Mening..."
Nixx ::Gruden i Reed zbog WCO, a i Reed malo u senku da ode i oladi od HC pozicije, ,a Gruden i Kiffen - Tampa konekcija i SB. Interesantno bi bilo, ali za sada maštarija samo...
Danijel LG ::šta ja znam
nek se drži kabine za sad
Okl uz svo poštovanje i nije baš ekipa za proslaviti se kao trener
klodovik ::Nixx ::Gruden i Reed zbog WCO, a i Reed malo u senku da ode i oladi od HC pozicije, ,a Gruden i Kiffen - Tampa konekcija i SB. Interesantno bi bilo, ali za sada maštarija samo...
e, ovo si baš dobro rekao- maštarija. koliko znam, njih dvojica su se toliko posvađala u Tampi da se bojim da nikako ne mogu zajedno u isti tim... poslednje grudenove sezone u Tampi, super deka je čak otišao i ranije (na par utakmica pre kraja) jer više nije želeo da se blamira pored Grudena koji je vodio i napad i opdbranu i specijalne timove.
Inače, lično bih voleo da se dekica vrati u staro gnezdo, mnogo bi nam značio...!
Nixx ::Danijel LG ::šta ja znam
nek se drži kabine za sad
Okl uz svo poštovanje i nije baš ekipa za proslaviti se kao trener
Nema šta da brine, bilo kakav uspeh posle decenija debakla bilo bi mu dosta za slavu. I ovako je već kod nas slavan. Realno, niko mu ne zamera za pobedu u SB-u.
Nixx ::klodovik ::Nixx ::Gruden i Reed zbog WCO, a i Reed malo u senku da ode i oladi od HC pozicije, ,a Gruden i Kiffen - Tampa konekcija i SB. Interesantno bi bilo, ali za sada maštarija samo...
e, ovo si baš dobro rekao- maštarija. koliko znam, njih dvojica su se toliko posvađala u Tampi da se bojim da nikako ne mogu zajedno u isti tim... poslednje grudenove sezone u Tampi, super deka je čak otišao i ranije (na par utakmica pre kraja) jer više nije želeo da se blamira pored Grudena koji je vodio i napad i opdbranu i specijalne timove.
Inače, lično bih voleo da se dekica vrati u staro gnezdo, mnogo bi nam značio...!
Valjda su te sekire odavno zakopane, mislim, ako bi to ostavili u Tampi i fokusirali se na ovaj brodolom bilo bi extra po nas.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu