cooper ::... a od svih statera u nflu sancheza bi prvog trebalobenchovatibičovati !
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
cooper ::... a od svih statera u nflu sancheza bi prvog trebalobenchovatibičovati !
black & silver ::Patsi počeli da gaze sve redom.Ovo mi liči na SB ekipu.Najjači tim u AFCu
Ma i to će te zgaziti redom 49ke nemaju QB za nešto više,imaju defens ali u ovom trenutku nijedna odbrana ne može zaustaviti kosicu a Teksašani lagano padaju,ne mogu stalno pobjeđivati u OT Mnogo bolji fudbal igrate od njih.penban ::black & silver ::Patsi počeli da gaze sve redom.Ovo mi liči na SB ekipu.Najjači tim u AFCu
Cim krenu da nas hvale mi zeznemo stvari
Dominantno smo odigrali poslednja dva meca, ali NYJ nisu rival po kome se meri snaga... Pravi okrisaju su posle MIA sa SF i HOU... tu ce se videti snaga i kvalitet tima
Peyton Manning ::za mene je on bolji od Newtona...
RG mnogo bolje baca lopte,a nije sporiji...mozda malo slabiji,al za QB to def nije glavnopenban ::Peyton Manning ::za mene je on bolji od Newtona...
Neuporedivo... Cam je za mene prevara. Od igra dobro za fantasy, ali lose za ekipu
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu