auuu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
jbg...kazem nije delovao lose kad je izlazio...penban ::Austin suffered a strained hip in the first half of Thursday's game against the Redskins.
Analysis: He's questionable to return after having not recorded a catch on his first two targets Thursday.
Taman eto 0 poena ako se ne vrati
Peyton Manning ::jbg...kazem nije delovao lose kad je izlazio...penban ::Austin suffered a strained hip in the first half of Thursday's game against the Redskins.
Analysis: He's questionable to return after having not recorded a catch on his first two targets Thursday.
Taman eto 0 poena ako se ne vrati
dr.dule ::jel videste onu sprdnju od poteza virsle? covek se zakucao laganicom u bulju svog ofanzivnog linijasa. u onom njujorku su na nekim drogama.
Federico de Soya ::dr.dule ::jel videste onu sprdnju od poteza virsle? covek se zakucao laganicom u bulju svog ofanzivnog linijasa. u onom njujorku su na nekim drogama.
Video jutros i evo još se smejem
TELETABIS šampion sezone.
kb8 ::Ja igro W Texansa, Patsa i over na Dallas/Wash pa sta bude, bude...
Bitno samo da ESPNA maraton krene
kb8 ::kb8 ::Ja igro W Texansa, Patsa i over na Dallas/Wash pa sta bude, bude...
I padnem na najkretenski način od svih kretenskih načina...
X i pobjeda u OT
kb8 ::kb8 ::Ja igro W Texansa, Patsa i over na Dallas/Wash pa sta bude, bude...
X i pobjeda u OT
Federico de Soya ::kb8 ::kb8 ::Ja igro W Texansa, Patsa i over na Dallas/Wash pa sta bude, bude...
X i pobjeda u OT
Wellcome to the club
dr.dule ::kb8 ::kb8 ::Ja igro W Texansa, Patsa i over na Dallas/Wash pa sta bude, bude...
X i pobjeda u OT
postenije bi bilo da je ostalo 1 i odmor bez OT
dr.dule ::jel videste onu sprdnju od poteza virsle? covek se zakucao laganicom u bulju svog ofanzivnog linijasa. u onom njujorku su na nekim drogama.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu