el maestro ::Vinslou je isti Kid-Gilkrist.Biće dobar igrač, možda zabeleži jedan Ol-Star nastup, ali neće biti zver, Okafor je daleko veći potencijal.
Uh,ni blizu.
Kid Gilkrist je usao u NBA sa totalno sjebanom mehanikom suta. Winslow sutira preko 40 posto za tri i to nije da ima 10 suteva u sezoni,sutirao je preko 100 trojki u sezoni. Winslow je odlican odbrambeni igrac,bice jedan od najmladjih igraca na draftu. Tek je napunio 19 godina,ako unapredi ball handling i mid-range game,klinac ce biti zvezda u NBA. Naravno,mnogi igraci to nikada ne unaprede,ali videcemo.
Okafor je po meni precenjen igrac,daleko od kvaliteta za 1. pik na draftu. U odbrani je kesa,ne moze da zastiti reket u NCAA,kako ce tek da se snadje u NBA protiv Cousinsa i ekipe?
I njegov napad mi je precenjen. Ima elitnu igru na niskom postu,za to svaka cast. Sa druge strane,ja nikako da vidim njegov face - up game, kakav je u sutiranju jumpera. Plus,Okafor ima velikih problema sa sutiranjem penala. I ne poseduje posebne fizikalije. Recimo,meni je projekcija Okafora u NBA Vucevic iz Orlanda.
Towns je za klasu bolji prospekt od Okafora, a bez dileme bi draftovao i Winslowa pre njega. No,videcemo...