kb8 ::Dobro, to ne racunam... Na to se ne moze utjecat...
Ja govorim za ovo što vidim na terenu...
Odlicni su...
To da, mocno deluju. Bez prvog TE su juce odlicno odigrali na neugodnom gostovanju. Videcemo sta ce uraditi do kraja.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kb8 ::Dobro, to ne racunam... Na to se ne moze utjecat...
Ja govorim za ovo što vidim na terenu...
Odlicni su...
Peyton Manning ::poprilicno uticajan QB
Nixx ::Peyton Manning ::poprilicno uticajan QB
Ali ne baca bombe kao one ranije draftovani, nema tu ruku...
Raising Arizona ::Nixx ::Peyton Manning ::poprilicno uticajan QB
Ali ne baca bombe kao one ranije draftovani, nema tu ruku...
POBEDA
Mikistrong HOF ::moze li TB do SB?
sad gledam standings...Danijel LG ::Mikistrong HOF ::moze li TB do SB?
može ali pitanje je kada
protiv NO ste vec dokazali da mozete,a msm da Atl nije bas toliko jaka,koliko skor pokazuje...Danijel LG ::jebi ga nemamo mi šta tražito protiv ATL 2x i NO
Najjači su ove godine.Mikistrong HOF ::Texans HOF
Zato mi je ovaj week bacao Srećko iz Indija a Ilija mrš na klupu do kraja sezonepenban ::markosto ::black & silver ::Ilija u fantaziju 3.00 Pa može li QB manje poena osvojiti
Sančez i Romo znaju
Moze, ove nedelje Ilija 2.70
Vi ste i te kako u igri,ekipa koja iz kolo u kolo sve bolje igra.Borba za WC počinjeDanijel LG ::da
da imamo malo bolji raspored ili da ne izgubišmo sve utakmice onako nesretno i mi bi bili u igri
u kojim kladionicama to ima da se kladi?Palermo ::Zeznuti su ti dvocifreni hendikepi, a kad se već toliko uzdaš u Wallace-a, možda bolja opklada je na njegov TD. Ja uzimam njega i Millera, a TD samo jednog od njih mi vraća ulog.
Mike Wallace Anytime TD @2.00 Bwin
Heath Miller Anytime TD @2.10 Bet365
Ima još jedna dobra opklada, 1st Quarter Point Spread -3 Steelers @1.95 188Bet (1.91 Bwin)
tri puta jači NFC, falimo mi na slici a i PITPeyton Manning ::http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/3695_10151239596141263_589431231_n.jpg
Promenio sam avatarrobert de niro ::u kojim kladionicama to ima da se kladi?Palermo ::Zeznuti su ti dvocifreni hendikepi, a kad se već toliko uzdaš u Wallace-a, možda bolja opklada je na njegov TD. Ja uzimam njega i Millera, a TD samo jednog od njih mi vraća ulog.
Mike Wallace Anytime TD @2.00 Bwin
Heath Miller Anytime TD @2.10 Bet365
Ima još jedna dobra opklada, 1st Quarter Point Spread -3 Steelers @1.95 188Bet (1.91 Bwin)
P.S. menjaj avatar oko mi igra od te promene
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu