ajmo Peytone jos jedan TD
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::ne znam sta Peyton pokusava sa kratim pasovima i trcanjem na 3rd and long
upravo tako..T-Wolf ::Peyton Manning ::ne znam sta Peyton pokusava sa kratim pasovima i trcanjem na 3rd and long
I u prvoj cetvrtini su trcali na 3&6 ili 3&7 tako nesto. Ja kao ofanzivni koordinator nikada u zivotu ne bih dozvolio tako nesto da mi je QB Payton...
Peyton Manning ::upravo tako..T-Wolf ::Peyton Manning ::ne znam sta Peyton pokusava sa kratim pasovima i trcanjem na 3rd and long
I u prvoj cetvrtini su trcali na 3&6 ili 3&7 tako nesto. Ja kao ofanzivni koordinator nikada u zivotu ne bih dozvolio tako nesto da mi je QB Payton...
ne bih dozvolio ni da mi je :affraid: ,a kamoli Peyton...
Raising Arizona ::Peyton Manning ::upravo tako..T-Wolf ::Peyton Manning ::ne znam sta Peyton pokusava sa kratim pasovima i trcanjem na 3rd and long
Ko ti je ovaj prvi?
promasih...hteo samRaising Arizona ::Peyton Manning ::upravo tako..T-Wolf ::Peyton Manning ::ne znam sta Peyton pokusava sa kratim pasovima i trcanjem na 3rd and long
Ko ti je ovaj prvi?
Peyton Manning ::zasto Was nije poenitrao,jebem im sve?
pascu tiket zbog njih,ako tako nastaveT-Wolf ::Peyton Manning ::zasto Was nije poenitrao,jebem im sve?
Koliko vidim isli su na 4&2 na 2 yarde od endzone i popusili. Griffin nijednu jardu nije pokupio
Peyton Manning ::TD R.Bush
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu