Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
sve okFederico de Soya ::U kakvom je stanju Pejtonova ruka?
Peyton Manning ::sve okFederico de Soya ::U kakvom je stanju Pejtonova ruka?
sa zvanicne strane Coltsa...nije PS...Mikistrong HOF ::kakav je ovo photoshop fail maricu?
Federico de Soya ::Peyton Manning ::sve okFederico de Soya ::U kakvom je stanju Pejtonova ruka?
Ne mislim na tvoju ruku nego na ruku real life Pejtona Meninga
Danijel LG ::ja klupirah fica
igra li megatron
Brine me Skelton...robert de niro ::Niste trebali klupirati fica. Losi smo protiv pasa. Uvalice nam 2td. Kontam da ce biti poena. Malo i napad zone da se razmase, ali nece biti dovoljno za pobedu. Steta radim do 9h pa cu se ukljuciti tek pri rezultatu 31-14.
Peyton Manning ::Wolf sta si ti ono bese rekao,kolika kvota je potrebna da ti u Mozzartu tolerisu jedan promasaj?
robert de niro ::Niste trebali klupirati fica. Losi smo protiv pasa. Uvalice nam 2td. Kontam da ce biti poena. Malo i napad zone da se razmase, ali nece biti dovoljno za pobedu. Steta radim do 9h pa cu se ukljuciti tek pri rezultatu 31-14.
ma moze da kokodace koliko hoce. Zeka voli kupus, ima salatu od njega da napravi, a ostale da ocerupa za pecenje neko.Raising Arizona ::Jao kad najbolji lajnbeker lige legne na Zeku
moguce..T-Wolf ::Peyton Manning ::Wolf sta si ti ono bese rekao,kolika kvota je potrebna da ti u Mozzartu tolerisu jedan promasaj?
Nemam pojma. Koliko se secam nisam ja to pricao
Mada mislim da moras i da si clan Mozzart kluba da bi imao tu privilegiju...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu