ajmo
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nixx ::cooper ::bilo je 80 hiljada ljudi, 13 vise nego na gilett stadionu. mislim da su karte rasprodate pre par meseci..Peyton Manning ::jbg,nije bas nesto atraktivan mec,mada bih ja rado gledao svakakoNixx ::Mala poseta u Londonu, sve prazne tribine.
Kad sad?
cooper ::Nixx ::cooper ::bilo je 80 hiljada ljudi, 13 vise nego na gilett stadionu. mislim da su karte rasprodate pre par meseci..Peyton Manning ::jbg,nije bas nesto atraktivan mec,mada bih ja rado gledao svakakoNixx ::Mala poseta u Londonu, sve prazne tribine.
Kad sad?
da
T-Wolf ::Peyton Manning ::jbg,nije bas nesto atraktivan mec,mada bih ja rado gledao svakakoNixx ::Mala poseta u Londonu, sve prazne tribine.
Ja sam gledao uzvio MIA-BUF i da mi je neko ponudio 100 evra da to gledam na TVu oterao bih ga u tri lepe. Ali gledati uzivo je nesto drugo...
Raising Arizona ::T-Wolf ::Peyton Manning ::jbg,nije bas nesto atraktivan mec,mada bih ja rado gledao svakakoNixx ::Mala poseta u Londonu, sve prazne tribine.
Ja sam gledao uzvio MIA-BUF i da mi je neko ponudio 100 evra da to gledam na TVu oterao bih ga u tri lepe. Ali gledati uzivo je nesto drugo...
Mislis MIA - CLE
T-Wolf ::Tek sad vidim pobednicki TD Coltsa
Freak ::T-Wolf ::Tek sad vidim pobednicki TD Coltsa
bice mi par dana na avataru
Gervinho HOF ::jel ima neko link za replay?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu