To svi govore za Atlantu... pa evo. I dalje su neporaženi.
Texansi igraju tvrdo.
Texansi igraju tvrdo.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
chika Zdravko ::Teksansi nemaju pobednicki mentalitet. prsnuce kao i Atlanta brze nego sto se ocekuje.
Srbistuta ::chika Zdravko ::Teksansi nemaju pobednicki mentalitet. prsnuce kao i Atlanta brze nego sto se ocekuje.
racunali su mu pri punt ret...elJefe ::jel video neko kada je Dez Bryant napravio fumble, ali u toku igre, ne kod punt returna?!
Peyton Manning ::racunali su mu pri punt ret...elJefe ::jel video neko kada je Dez Bryant napravio fumble, ali u toku igre, ne kod punt returna?!
opusteno,pobedjujes...elJefe ::Peyton Manning ::racunali su mu pri punt ret...elJefe ::jel video neko kada je Dez Bryant napravio fumble, ali u toku igre, ne kod punt returna?!
pa ne moze to da se racuna ako se ne racunaju punt yards?! pa kakva je to zajebancija??
Peyton Manning ::opusteno,pobedjujes...elJefe ::Peyton Manning ::racunali su mu pri punt ret...elJefe ::jel video neko kada je Dez Bryant napravio fumble, ali u toku igre, ne kod punt returna?!
pa ne moze to da se racuna ako se ne racunaju punt yards?! pa kakva je to zajebancija??
pogledaj pmelJefe ::Peyton Manning ::opusteno,pobedjujes...elJefe ::Peyton Manning ::racunali su mu pri punt ret...elJefe ::jel video neko kada je Dez Bryant napravio fumble, ali u toku igre, ne kod punt returna?!
veruj mi kada vidim koliko respektujes moj tim i mene kao protivnika, to mi je dovoljna pobeda
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu