Peyton Manning ::ja startovah Dreessena umesto Davisa...
Ja sam Dressen-a umesto Bennett-a. Ocekujem da Payton baci 300+ yardi pa ce nadam se bar 50ak otici ka njemu...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::ja startovah Dreessena umesto Davisa...
Doći će fanovi iz cijele evrope pretežno zapadne tako da to neće biti problem.Federico de Soya ::Kako oni misle da napune Wembley dok se paralelno igra derbi Čelzi vs. Mančester
streamovi su tublack & silver ::Večeras ima puno boljih tekmi od :STL: vs al eto mi to gledamo...
Gervinho HOF ::eto zbog utakmice u Londonu sam saznao da je Sam Bradfford poreklom Čiroki indijanac, 1/16 doduše
neki čukundeda mu se zvao Susie Walkingstick
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/4613485/Sam-Bradford-makes-history.html
Federico de Soya ::Kako oni misle da napune Wembley dok se paralelno igra derbi Čelzi vs. Mančester
chika Zdravko ::Federico de Soya ::Kako oni misle da napune Wembley dok se paralelno igra derbi Čelzi vs. Mančester
Celzi je treci klub u Londonu po broju navijaca pa cak mozda i Vest Hem ima vise, tako da to nije neki problem.
Federico de Soya ::West Ham ima najviše navijača u Londonu.
Ne znam. Meni je ovo sa Londonom kao kad bi Totenhem i QPR otišli da igraju u recimo Boston a paralelno igraju Patsi i Packersi.
T-Wolf ::Ocekujem ove nedelje bar jedan, dva produzetka, ako ne i tri...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu