Opet prete.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
velika greska za NFl.comT-Wolf ::Ljuba90 ::Peyton Manning ::Bradshaw doneo loptu,Brown dao TD
Izivljavam se u fanataziju
Prica se da nije on postigao TD i da ce biti ispravljeno tako da nemoj prerano da se radujes...
Peyton Manning ::velika greska za NFl.comT-Wolf ::Ljuba90 ::Peyton Manning ::Bradshaw doneo loptu,Brown dao TD
Prica se da nije on postigao TD i da ce biti ispravljeno tako da nemoj prerano da se radujes...
onda se mozda RA zajebaoT-Wolf ::Peyton Manning ::velika greska za NFl.comT-Wolf ::Ljuba90 ::Peyton Manning ::Bradshaw doneo loptu,Brown dao TD
Ali meni se ucinilo i da su ovi komentatori rekli da je Brown. A i dalje nije ispravljeno...
Peyton Manning ::onda se mozda RA zajebaoT-Wolf ::Peyton Manning ::velika greska za NFl.comT-Wolf ::Ljuba90 ::Peyton Manning ::Bradshaw doneo loptu,Brown dao TD
Ali meni se ucinilo i da su ovi komentatori rekli da je Brown. A i dalje nije ispravljeno...
Raising Arizona ::Peyton Manning ::onda se mozda RA zajebaoT-Wolf ::Peyton Manning ::velika greska za NFl.comT-Wolf ::Ljuba90 ::Peyton Manning ::Bradshaw doneo loptu,Brown dao TD
RA gleda tekmu
Poslednji izmenio T-Wolf dana Ned 28 Okt 2012, 22:08, izmenjeno ukupno 1 puta
Zona do trona ::Dez Bryant je idiot,sta mu vrede fizikalije.
Ispusti punt i mesto da legne na zemlju,krece u samoubistvo.
Peyton Manning ::Bryantu racunali fumble...kako to,kad se desilo u spec.team akciji?
sto se mene tice,ne treba,jer imam odbranu NYG,a protiv mene igra Bryant...samo pitam...Danijel LG ::Peyton Manning ::Bryantu racunali fumble...kako to,kad se desilo u spec.team akciji?
bice ispravka možda
Raising Arizona ::Gledam i to, na streamu
Peyton Manning ::Cassel sacked for -12y
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu