Nemoj me klat, nosi mi RB igru u Fantasyu...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
jedan mec ce biti 100%,a onda ce ga opet neko dokaciti pa ce biti LP ili DNPpenban ::Forte indicated that his ankle is about 100 percent, the Chicago Sun Times reports.
kako deluje sad stvari,TB moze i do pobede...penban ::Saints also downgraded TE Jimmy Graham from questionable to out. Graham did not accompany the team on its flight to Tampa this afternoon.
Peyton Manning ::kako deluje sad stvari,TB moze i do pobede...penban ::Saints also downgraded TE Jimmy Graham from questionable to out. Graham did not accompany the team on its flight to Tampa this afternoon.
vecita dilema..penban ::Peyton Manning ::kako deluje sad stvari,TB moze i do pobede...penban ::Saints also downgraded TE Jimmy Graham from questionable to out. Graham did not accompany the team on its flight to Tampa this afternoon.
Ne znam kako ce Dane to primiti... Fantasy ili Tampa, pitanje je sad...
Peyton Manning ::vecita dilema..penban ::Peyton Manning ::kako deluje sad stvari,TB moze i do pobede...penban ::Saints also downgraded TE Jimmy Graham from questionable to out. Graham did not accompany the team on its flight to Tampa this afternoon.
Ne znam kako ce Dane to primiti... Fantasy ili Tampa, pitanje je sad...
ja se uzdam u Freemana i Williamsa...
vidim da i V-Jax muci muku sa povredom...hoce igrati?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu