da,daFreak ::Jednoglasni pobednik kola je napad Titana koji je na 1st & 10 mislio da je 3rd & short i odigrali su strucnjaci QB sneak...
bitno je uticalo to na utakmicu
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
da,daFreak ::Jednoglasni pobednik kola je napad Titana koji je na 1st & 10 mislio da je 3rd & short i odigrali su strucnjaci QB sneak...
e, da mi je to videti....Freak ::Jednoglasni pobednik kola je napad Titana koji je na 1st & 10 mislio da je 3rd & short i odigrali su strucnjaci QB sneak...
Freak ::Jednoglasni pobednik kola je napad Titana koji je na 1st & 10 mislio da je 3rd & short i odigrali su strucnjaci QB sneak...
pa to nema nigde. Aj kad gubis pa da iznenadis protivnika, ali vodis s dva poseda, mislim da je bilo 7,8 min do kraja.penban ::ona akcija
iskreno ne znam kako bih je nazvao...
pa fale Jetsi. Zato ne nalaziš!Danijel LG ::ja tražim intenzivno ali teško ide
robert de niro ::pa fale Jetsi. Zato ne nalaziš!Danijel LG ::ja tražim intenzivno ali teško ide
Federico de Soya ::Kakva će to šteta biti kada jednom ode iz Jetsa. Koliko manje zabave i smeha u NFL-u.
Mikistrong HOF ::Federico de Soya ::Kakva će to šteta biti kada jednom ode iz Jetsa. Koliko manje zabave i smeha u NFL-u.
mora da priznaš da vas šiju gradski rivali u comedy value u ligi.
u tom domenu su svetlosnu godinu ispred i trebaće vam puno truda da ih smaknete. oni to rade profi
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu