I vec imamo kandidata za Teletabisa. Covek koji nosi broj 28 u specijalnom timu Baltimora se zakucao u svog igraca
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Ako se secate, prosle godine je ovaj lik sto vraca kikof i pant iz Denvera uradio slicnu stvar, ali sudije nisu primetileDanijel Lg ::zato je stil proslavljanja TD džimija grahama mnogo sigurniji
ne ispušta loptu dok ne dođe do stative
Definitivno ovaj... Još se radovao što je od TD napravio poklon loptu...penban ::Dakle Teletabisi veceri
-Lik koji je skrsio Jacoby-ja
-Igrac Denvera koji je ispustio loptu pre nego sto je usao u end zonu
-Clark i Decker zbog ispustenih zicera
mada je onaj potez igraca Denvera kandidat za Teletabisa godine
On je iz Tampe...Oni su sa NYJ van konkurencijeDanijel Lg ::mada i bisre iz pršle sezoen kad je naš panter pokupio blokirani pant i bacio onda int koji je vracen za TD je čudo
nema veze, magacin pa da se ne seti nikad visepenban ::Na njegovu srecu nije to nista odlucivalo...
Pranje klubske opreme, košenje trave i iscrtavanje terena, čišćenje tribina i ostale dubokoumne poslove pre i posle odigrane utakmice bar mesec dana...Gazda Miki ::da sam trener taj bi nosio džakove u magacinu nedelju dana...
Slazem se. Samo sam izneo olaksavajucu okolnost.Gazda Miki ::nema veze, magacin pa da se ne seti nikad visepenban ::Na njegovu srecu nije to nista odlucivalo...
Danijel Lg ::glupost neviđena
td se slavi tek kad sudija podigne ručerde
ali za to moraš imati mozak a ne samo motor u guzici
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu