mogli smo jedan madden sad...jel si za?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::mogli smo jedan madden sad...jel si za?
da,tebe pitam...T-Wolf ::Peyton Manning ::mogli smo jedan madden sad...jel si za?
Ako mene pitas, nisam. Idem do usca da pogledam neke patike. A i inace si previse dobar za mene. Nemam sta da trazim, mogu samo da se nerviram i gubim zivce. Pogotovo sto bas bas dugo nisam igrao...
Peyton Manning ::da,tebe pitam...T-Wolf ::Peyton Manning ::mogli smo jedan madden sad...jel si za?
Ako mene pitas, nisam. Idem do usca da pogledam neke patike. A i inace si previse dobar za mene. Nemam sta da trazim, mogu samo da se nerviram i gubim zivce. Pogotovo sto bas bas dugo nisam igrao...
ok,srecna potraga...
Gervinho HOF ::Discount double check odvalio.
i odbrana na nivou bila. Cobb i Nelson wow
verovatno je kraj karijere, ali trenirace taj kao budala kad se oporavi. taj nikad ne odustaje.ACL of titanium ::Rej Luis je pokidao triceps i za njega je sezona zavrsena. Ovo je verovatno, a verujem na veliku zalost svih obozavaoca ovoga sporta bez obzira za koga navijaju, kraj njegove karijere. Ostaje da se vidi sta ce sam Rej odluciti ali za sada stvari ovako stoje.
Foster mizernih 29 jardi, ali za fantazi 2 TDT-Wolf ::Gervinho HOF ::Discount double check odvalio.
i odbrana na nivou bila. Cobb i Nelson wow
50+ fantasy poena!
velika steta...skroz mi je promakla ova informacija...ACL of titanium ::Rej Luis je pokidao triceps i za njega je sezona zavrsena. Ovo je verovatno, a verujem na veliku zalost svih obozavaoca ovoga sporta bez obzira za koga navijaju, kraj njegove karijere. Ostaje da se vidi sta ce sam Rej odluciti ali za sada stvari ovako stoje.
Peyton Manning ::velika steta...skroz mi je promakla ova informacija...ACL of titanium ::Rej Luis je pokidao triceps i za njega je sezona zavrsena. Ovo je verovatno, a verujem na veliku zalost svih obozavaoca ovoga sporta bez obzira za koga navijaju, kraj njegove karijere. Ostaje da se vidi sta ce sam Rej odluciti ali za sada stvari ovako stoje.
Jacob ::The Lions announced Monday that Jahvid Best (concussions) will not play football this season.
Detroit's offensive backfield will be Mikel Leshoure the rest of the way, with some Joique Bell mixed in. Doctors seemed conflicted on whether to medically clear Best, and the Lions ultimately made the likely-wise decision to shut him down for 2012. Best has suffered four concussions dating back to his final season at Cal. He's stated he won't give up trying to play football, but for now the outlook isn't pretty.
penban ::Greska Denvera koja je jeftino naplacena
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu