Doduse ima jedan od najlaksih rasporeda za trcanje, samo je pitanje da li ce trcati kad budu gubili 20 -0 na poluvremenu.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
klodovik ::Danijel LG ::vuk stari prognozer katastrofa
Ćuti Stane...šta bi bilo da je protiv nas...?
Mi koga dobijemo njemu je definitivno istekao rok.markosto ::Pitt-u je istekao rok.
Prosek im je verovatno i preko 30 god. Mislim na startere.
ACL of titanium ::Ako ne iznedre nekog novog Brejdija u naredne dve godine, a to je jako tesko, opasce kvalitet. Ali ne bih se slozio da im istice rok. To je ekipa koja se lagano podmladjuje a najbolje je to uraditi kad ti najbolje ide a ne kad vec vidis dno. E mislim da se to desilo sa celicnima, mada su jos daleko od dna i jos je to jedan dobar tim sa sjajnim qb i odlicnim trenerom. Da ne dodju u situaciju kao Indy, pa da menjaju citav tim odjednom, ali da budu pametni u odabiru igraca, a ne kao npr. Browns i Jags koji imaju pet dobrih igraca u zbiru. Tezak je to zadatak ali mora biti izvrsen.
black & silver ::Mi koga dobijemo njemu je definitivno istekao rok.
ACL of titanium ::Ako ne iznedre nekog novog Brejdija u naredne dve godine, a to je jako tesko, opasce kvalitet. Ali ne bih se slozio da im istice rok. To je ekipa koja se lagano podmladjuje a najbolje je to uraditi kad ti najbolje ide a ne kad vec vidis dno. E mislim da se to desilo sa celicnima, mada su jos daleko od dna i jos je to jedan dobar tim sa sjajnim qb i odlicnim trenerom. Da ne dodju u situaciju kao Indy, pa da menjaju citav tim odjednom, ali da budu pametni u odabiru igraca, a ne kao npr. Browns i Jags koji imaju pet dobrih igraca u zbiru. Tezak je to zadatak ali mora biti izvrsen.
Naravno.Jacob ::ACL of titanium ::Ako ne iznedre nekog novog Brejdija u naredne dve godine, a to je jako tesko, opasce kvalitet. Ali ne bih se slozio da im istice rok. To je ekipa koja se lagano podmladjuje a najbolje je to uraditi kad ti najbolje ide a ne kad vec vidis dno. E mislim da se to desilo sa celicnima, mada su jos daleko od dna i jos je to jedan dobar tim sa sjajnim qb i odlicnim trenerom. Da ne dodju u situaciju kao Indy, pa da menjaju citav tim odjednom, ali da budu pametni u odabiru igraca, a ne kao npr. Browns i Jags koji imaju pet dobrih igraca u zbiru. Tezak je to zadatak ali mora biti izvrsen.
Evo sad se prebacuju polako na tim sa trcanjem sto nije lose.
Ne treba im Brady da bi bili uspesni dok god im je Bill na kormilu, naci ce taj nacin da pobedi
cooper ::https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ciqOcSNkU9Q
idi bre u pm
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu