za nedelju od 19h i 22h
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::Prosle nedelje je IND napravila najvece iznenadjenje. Sta mislite ko bi mogao da bude ove?
Danijel LG ::vuk stari prognozer katastrofa
T-Wolf ::penban ::Prosle nedelje je IND napravila najvece iznenadjenje. Sta mislite ko bi mogao da bude ove?
Moj upset ove nedelje je pobeda Detroita u Filadelfiji. Mada da je u pitanju prosla sezona, to ne se ne bi smatralo iznenadjenjem, ali u ovim uslovima jeste iznenadjenje.
A cak naginjem da kazem da ce Sijetl pobediti NE, ali za to nisam jos potpuno siguran...
Danijel LG ::pa jebem mu žarko kakvo smo mi iznenađenje protov KC
cooper ::jel imamo mi negde deo na forumu gde tipujemo rezultate pa se sve sabira da vidimo ko najbolje pogadja. mislim vecina ovde u temi prognozira, ali kad bi otvorili jednu temu samo za to i nakon svakog kola stanje i tako do kraja?
Danijel LG ::pa jebem mu žarko kakvo smo mi iznenađenje protov KC
ae uputi me malo.penban ::cooper ::jel imamo mi negde deo na forumu gde tipujemo rezultate pa se sve sabira da vidimo ko najbolje pogadja. mislim vecina ovde u temi prognozira, ali kad bi otvorili jednu temu samo za to i nakon svakog kola stanje i tako do kraja?
Napravili smo ligu na yahoo, pro pick'em... mislim da mozes i sada da uskocis
cooper ::ae uputi me malo.penban ::cooper ::jel imamo mi negde deo na forumu gde tipujemo rezultate pa se sve sabira da vidimo ko najbolje pogadja. mislim vecina ovde u temi prognozira, ali kad bi otvorili jednu temu samo za to i nakon svakog kola stanje i tako do kraja?
Napravili smo ligu na yahoo, pro pick'em... mislim da mozes i sada da uskocis
Danijel LG ::vuk stari prognozer katastrofa
Rajdersipenban ::Prosle nedelje je IND napravila najvece iznenadjenje. Sta mislite ko bi mogao da bude ove?
Srbistuta ::Pack je tamo neka 2-3 ekipa, plus igrali su na gostovanju u IND
Falconsi su undefeated i igraju kod kuce...pobeda Raidersa bi bila mnogo veci upset po mom misljenju.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu