Week 1: Peyton Manning highlights
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
cooper ::http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap1000000060271/Weeden-gets-trapped-under-American-flag?module=HP11_content_stream
brz je kao RB,a bogami ima ultra jaku ruku..Danijel LG ::RGIII imao sreće jer je skonderij NO napočetku igrao ko djeca
mada strašn će to biti igrač
Danijel LG ::što se tiče ostalibh ruki qb
plakeć majami za gerardom
mislim da met mur uskoro dobija priliku
ovako neće ići
a tek za videna ta reći
lak ima kredita
ne znam,zato i pitam...markosto ::Zar nisu ista pravila kao u PO prošle sezone?
Peyton Manning ::Kakva su sad pravila u produzecima?
Da rezimiramo,ako postignu TD gotove je,ako postignu FG,drugi tim dobija loptu...jel tako?T-Wolf ::Peyton Manning ::Kakva su sad pravila u produzecima?
Ne. Od ove sezone je uvedeno novo pravilo. Oba tima imaju po jedan posed lopte. Jedino ukoliko ekipa koja prva dobije loptu postigne TD odmah u prvom drive-u, mec se zavrsava. Ukoliko postigne FG, druga ekipa ima jedan drive da pokusa da izjednaci ili povede.
Ako obe ekipe ne postignu poene u svojim prvim drive-ovima, tek onda se prelazi na "sudden death" tj ono staro pravilo da ko prvi postigne bilo kakav poen pobedjuje...
Nadam se da sam koliko-toliko razumljivo objasnio, jer sam ja tako shvatio. Neka me neko ispravi ako nisam u pravu...
Peyton Manning ::Da rezimiramo,ako postignu TD gotove je,ako postignu FG,drugi tim dobija loptu...jel tako?T-Wolf ::Peyton Manning ::Kakva su sad pravila u produzecima?
Ne. Od ove sezone je uvedeno novo pravilo. Oba tima imaju po jedan posed lopte. Jedino ukoliko ekipa koja prva dobije loptu postigne TD odmah u prvom drive-u, mec se zavrsava. Ukoliko postigne FG, druga ekipa ima jedan drive da pokusa da izjednaci ili povede.
Ako obe ekipe ne postignu poene u svojim prvim drive-ovima, tek onda se prelazi na "sudden death" tj ono staro pravilo da ko prvi postigne bilo kakav poen pobedjuje...
Nadam se da sam koliko-toliko razumljivo objasnio, jer sam ja tako shvatio. Neka me neko ispravi ako nisam u pravu...
I jos jedno pitanje...ako jedan tim postigne FG,a drugi TD,jel drugi pobedjuje ili prvi opet dobija loptu?
markosto ::Pa da, to su pravila od PO prošle godine.
Ovi koji daju TD automatski pobeđuju.
NYJ iznad ocekivanja...markosto ::Ajkers šutno za 63y i ušlo im.
RGIII iznad očekivanja.
Atlanta iznad prdviđanja.
Tampa iznenađenje u najavi.
Pantersi i Newton će da se suoče sa realnošću.
Lionsi u padu.
Šta još...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu