NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012

+23
zvaljo
Pohovani feniks
dr.dule
Zver
Freak
Peyton Manning
TMH34
Srbistuta
kb8
Del_Boy
Mifoche
Jacob
black & silver
Alex71
klodovik
cooper
T-Wolf
Nixx
penban
Miki HOF
markosto
Cenci D
Danijel Lg
27 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 25 od 40]

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

strasno...prvi put gledam ovaj snimak...sad sam bas trazio po netu i nasao sam ovo:
He became paralyzed while making a tackle in an October 2010 game, but has since regained movement in his shoulders and sensation throughout his body

http://nfl.com/

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

David Boston gets six months in jail, concussions cited at sentencing

Former NFL wide receiver David Boston was sentenced to six months in prison today for punching a woman last year, but the sentence could have been much more severe, as prosecutors were seeking to put Boston behind bars for four years.

So why did the judge give Boston a more lenient sentence? In part, because Boston blamed concussions suffered in football for his actions off the field, and the judge found Boston’s claims convincing.

According to the Sun Sentinel, a psychiatrist testified at Friday’s sentencing hearing that Boston had at least four concussions from playing football, and Circuit Judge Charles Burton said he agreed to impose less jail time than prosecutors were seeking because of evidence that Boston suffers from a brain disorder. Boston said in court that he is suing the NFL over head trauma he suffered on the field.

With thousands of former players now suing the NFL for brain damage they say they suffered during their playing days, this surely won’t be the last time we hear of a player blaming brain damage after being convicted of a crime. The 34-year-old Boston, a once-promising Pro Bowler who has had several off-field problems, pleaded guilty last month to felony aggravated battery in connection with last year’s incident.

photo AZcardsscript.gif

Nixx

Nixx
Moderator
Moderator

Raiders linebacker Rolando McClain, a 2010 first-round pick, is completing his two-game, team-issued suspension on Sunday and is eligible to return to the club on Monday. However, this suspension could well be the first step to releasing the former eighth overall pick, whom sources confirmed was sent away from the team after engaging in a very loud and volatile argument with coach Dennis Allen a few weeks back, during the individual portion of practice. McClain has not practiced with the team since.

The former Alabama star is no stranger to off-field issues as well, including a December 2011 arrest for assault. Several current and former teammates say privately McClain is a difficult individual to play with and be around at times. McClain is due another $3.6 million in guaranteed money between 2013 and 2014, the remaining years on his deal. But per the language in his contract, the suspension means the Raiders can void the remainder of guaranteed money still owed to him and release him without penalty. Should McClain appeal, the NFLPA would have to make the case that his actions did not amount to "conduct detrimental to the team" in order to recoup that money.

Šutnite ga, šutnite ga, šutnite ga!

3rd&48

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012 - Page 25 Pbucket

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

oće niksi polako

STANE VAS SVE PRATI

Nixx

Nixx
Moderator
Moderator

Nema polako, dok sedi na klupi para kaplje. Ako je ovo sve tačno došao bi sa trubačima u ponoć da mu uručim prvi ček od penzije.

3rd&48

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012 - Page 25 Pbucket

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

vidim Bowe na IR. ko će ga sad potpisati, sigurno mu bar malo pada vrijdnost
Fred J. na IR
nekako mi previše staklen igrač

STANE VAS SVE PRATI

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

Ne znam kakva je povreda Bowe-a, ali i dalje se uopste ne bih bunio da ga mi uzmemo. Mada, mozda bi trebalo da pokusamo da iskoristimo rasulo u Arizoni i za neke pikove uzmemo Fitza...

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Jes, nema šanse da ga puste. A i čovek da dolazi iz pustinje u ledenu dvoranu. A i ugovor...

Zver

Zver
VIP
VIP

Pa daće ga za Adrijana Pitersona Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

markosto ::Jes, nema šanse da ga puste. A i čovek da dolazi iz pustinje u ledenu dvoranu. A i ugovor...

Covek je ceo zivot ziveo u toj drzavi, navijao za Vikingse, bio cak i ball boy za Vikingse. Dennis Green je njega doveo u ARI, jer ga je prethodno zapazio dok je trenirao Minnesotu. A Fitz se nekoliko puta javno deklerisao kao veliki navijac Timberwolvsa, dok se zna da je kao mali pratio Vikingse, ali iz razumljivih razloga nije mogao da se oglasi kao navijac, jer bi time pljunuo svom timu u lice. Uz to, prijatelj je sa Petersonom i Allenom. Da li da dodam da je Fitzov otac pisao za Mineapolis StarTrubune i da mislim da jos uvek zivi u Minnesoti?
Zbog svega toga, mislim da Larry ne bi imao nista protiv da predje kod nas, ali za to mora MNOGO drugih uslova da se ispuni, jer prosta zelja nije dovoljna. Ja iskreno ne verujem da ce se tako nesto desiti, ali niko mi ne moze zabraniti da se nadam Smile

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

T-Wolf ::
markosto ::Jes, nema šanse da ga puste. A i čovek da dolazi iz pustinje u ledenu dvoranu. A i ugovor...

Covek je ceo zivot ziveo u toj drzavi, navijao za Vikingse, bio cak i ball boy za Vikingse. Dennis Green je njega doveo u ARI, jer ga je prethodno zapazio dok je trenirao Minnesotu. A Fitz se nekoliko puta javno deklerisao kao veliki navijac Timberwolvsa, dok se zna da je kao mali pratio Vikingse, ali iz razumljivih razloga nije mogao da se oglasi kao navijac, jer bi time pljunuo svom timu u lice. Uz to, prijatelj je sa Petersonom i Allenom. Da li da dodam da je Fitzov otac pisao za Mineapolis StarTrubune i da mislim da jos uvek zivi u Minnesoti?
Zbog svega toga, mislim da Larry ne bi imao nista protiv da predje kod nas, ali za to mora MNOGO drugih uslova da se ispuni, jer prosta zelja nije dovoljna. Ja iskreno ne verujem da ce se tako nesto desiti, ali niko mi ne moze zabraniti da se nadam Smile

Ne znam šta će vama on kad je Ponder u rangu Skeltona i Lindleya!

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ljudi šta bi sa onim suspenzijam

STANE VAS SVE PRATI

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

Cenci ::
T-Wolf ::

Ne znam šta će vama on kad je Ponder u rangu Skeltona i Lindleya!

Mislim da si ga debelo preterao kad stavljas Pondera u isti kos sa njima. Pogledaj nase WR. Nijedan od njih ne moze da se separatise od odbrambenih igraca. Percy Harvin jedini tu valja, ali problem sa njim je sto je klasican slot WR i nije bas toliko dobar kad igra spolja. Ovo ostalo su sve igraci ispod proseka. Ubedjen sam da bi Ponder bio dosta bolji da ima jednog igraca tipa Fitz/Bowe i sl...

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Danijel LG ::ljudi šta bi sa onim suspenzijam

CBs Sijetla?

I ja se pitam...

Nabavili recepte Very Happy

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

pa ništa se ne spominje
odose u PO a nece imati kornere

STANE VAS SVE PRATI

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Bez njih u PO nemaju šansi.

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Expanded playoffs could be part of redone NFL season

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

Greg McElroy, not Mark Sanchez, starting for Jets
http://www.nfl.com/news/story/0ap1000000113526/article/greg-mcelroy-not-mark-sanchez-starting-for-jets

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

tu ne vredi nista jer imaju ubitacan plej buk.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012 - Page 25 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

To je više potez da ne bi bacali svinjske glave na teren.

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Pominje se mogući trejd Sančez za Fitzpatrika.

kb8

kb8
Moderator
Moderator

markosto ::Pominje se mogući trejd Sančez za Fitzpatrika.

Win-Win za obje fransize Laughing

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

kb8 ::
markosto ::Pominje se mogući trejd Sančez za Fitzpatrika.

Win-Win za obje fransize Laughing
Amish je zakon za ovog...

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Čak zvuči negde i logično.

Srbistuta

Srbistuta
MVP
MVP