NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Madden08 Balkanska Liga 3 sezona

+14
AleksandarDolphinFan
Sirmium Samurai
WideReceiver83
Neca96
Zeljko Djajic
Mean_Machine
Jeremija
Cenci D
T-Wolf
Peyton Manning
Raising Arizona
igor96
krtitza
Danijel Lg
18 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 4 od 29]

76Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Pon 05 Mar 2012, 22:52

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Izgubio sam doivenu tekmu,Peyton pri rezultatu 24:23 nakon što je zabio
td ide na 2 i neuspjeva ja dobivam loptu na 40 yrd,jer ju je ispucao
van,i nemogu osovjiti 1 daun u slijedećoj akciji,i kreten umjesto da na 3
pokušaju idem na trčanje,ja bacam i ostavljam Peytonu jedan to. Puntam
mu loptu na nekih 10-ak yrd,nekih 30 sek do kraja i on mi sa svojih
35,40 yrd na 3 pokušaju,nekih 15 sek do kraja od trči sa Rodgersom 45
yrd,i izađe van i zabije fg sa 47 yrd. Nisam u životu na ovako glup
način izgubio,a da imam u sovjim rukama loptu!

77Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Pon 05 Mar 2012, 23:12

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

pobjedih jereta

STANE VAS SVE PRATI

78Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 00:01

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Tezak mec protiv Sirmiuma...presudilo je to sto sam bacio 18/20 pasova.

http://nfl.com/

79Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 00:02

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

Tezak? nemoj zezati... Very Happy

Kakva je igra bila, rezultat je jos i dobar!

Ajd imam vremena za jos jednu, ako neko hoce, nek cima...

[Only admins are allowed to see this image]
http://www.takolako.rs

80Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 00:03

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Sirmium Samurai ::Tezak? nemoj zezati... Very Happy

Kakva je igra bila, rezultat je jos i dobar!

Ajd imam vremena za jos jednu, ako neko hoce, nek cima...
Jbg u drugoj cetvrtini si bas podbacio...al u drugom poluvremenu bilo zajebano...nego sam mnogo odmakao...

81Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 00:11

Jeremija

Jeremija
Drafted
Drafted

Ne znam da l' mi je neko obrisao post il' je izbagovalo...uglavnom odustajem ovu sezonu,ne mogu i necu vise da se nerviram zbog glupih pasova itd.

82Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 00:35

Neca96

Neca96
Drafted
Drafted

moze tabela?

83Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 00:39

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Morati ćeš sačekati Zeleta da objavi tabelu! Bio čovjek nešto bolestan ovih dana,pa možda odmara.

84Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 00:43

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

cestitke tomu brejdiju
sa sam sebi pucao u nogu par puta a i sreca me nije služila
pored grahama koji je zaustavljen na 200 y konacno proradili i drugi ali protiv efikasnog napada na 3 rd and long se nije moglo

STANE VAS SVE PRATI

85Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 00:49

AleksandarDolphinFan

AleksandarDolphinFan
Drafted
Drafted

Da li je neko igrao sa WideReceiver ikada? Da li on zaista zna kako da se poveze na Madden utakmicu ili se pravi "pametan" ili glume "smesan" i misli da neko zajebava ?!? Sta sad Zele? Jel treba covek da sankcionisemo ili moze da kaze da mu je zao ako je mislio da je smesan ( mozda je i bolje da stoji onaj proslosezonski rezultat kada je imao srecu da nije igrao i bilo je samo 30-0 ili treba da idem sa 60+ )

86Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 01:07

AleksandarDolphinFan

AleksandarDolphinFan
Drafted
Drafted

da niko nije se "osmelio" da igra sa mnom nije, pisao sam na svih 11 koliko su i bili aktivni na comodu ali bili su svi korektni i fer su rekli da nece da igra ali ovakav nekorektan i nestabilan odnos nije bilo do sad... dogovorili smo se da igramo sve ok on kaze rado bi pa onda za 15min pa opet oprosti jos 15 bla bla bla ali ok onda kaze da li si ga dobio Igora bla bla bla... 5 puta pravim host i cekam ga, naravno da on kaze da je spreman i on se zajebava i onda ode da spava... reci bre ako neces da igras reci samo

87Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 08:12

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

e mogao bi neko stvarno da okaci neku tabelu

88Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 08:13

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

biće danas

STANE VAS SVE PRATI

89Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 11:03

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

AleksandarDolphinFan ::Da li je neko igrao sa WideReceiver ikada? Da li on zaista zna kako da se poveze na Madden utakmicu ili se pravi "pametan" ili glume "smesan" i misli da neko zajebava ?!? Sta sad Zele? Jel treba covek da sankcionisemo ili moze da kaze da mu je zao ako je mislio da je smesan ( mozda je i bolje da stoji onaj proslosezonski rezultat kada je imao srecu da nije igrao i bilo je samo 30-0 ili treba da idem sa 60+ )
Ja sam igrao sa covekom,nije bilo nikakvih problema...

90Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 11:10

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

Ljudi, ja se izvinjavam sto sam se onoliko neckao oko (ne)igranja, ali nadam se da vas je moj brat (Raising Arizona) obavestio da igram. Imam dosta obaveza, ali sam obecao da cu se uklopiti i igrati...
Zamolio bih samo nekog da mi kaze sifru i network name za komodo i ako moze link za verziju 4.0, jer nisam znao da uopste postoje te verzije...

91Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 11:14

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Dodji na face,da ti objasnim sve...

92Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 11:20

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

AleksandarDolphinFan ::da niko nije se "osmelio" da igra sa mnom nije, pisao sam na svih 11 koliko su i bili aktivni na comodu ali bili su svi korektni i fer su rekli da nece da igra ali ovakav nekorektan i nestabilan odnos nije bilo do sad... dogovorili smo se da igramo sve ok on kaze rado bi pa onda za 15min pa opet oprosti jos 15 bla bla bla ali ok onda kaze da li si ga dobio Igora bla bla bla... 5 puta pravim host i cekam ga, naravno da on kaze da je spreman i on se zajebava i onda ode da spava... reci bre ako neces da igras reci samo

Imao sam i ja slican problem juce, pitao sam najmanje 5 ljudi, niko nije bio za tekmu, jedino me Pejton iscimao posle. Ne prebacujem nikome, i meni se desilo da me neko zove, pa da ne mogu u tom trenutku da igram.

S WR83 sam igrao prosle sezone i bila je velika razlika, iskreno se ne secam rezultata. Daleko od toga da imam nesto protiv momka, naprotiv, ali po meni, oni koji su odustali ili imali problema prosle sezone moraju odigrati par prijateljskih tekmi, pred ukljucenje u ligu.

[Only admins are allowed to see this image]
http://www.takolako.rs

93Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 12:33

Jeremija

Jeremija
Drafted
Drafted

Ma kakvi ne mogu sada bez Maddena...
Ako nisam obrisan,igracu i dalje xD

94Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 12:34

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Nisi obrisan...xd

95Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 12:59

Neca96

Neca96
Drafted
Drafted

Cenci ::Morati ćeš sačekati Zeleta da objavi tabelu! Bio čovjek nešto bolestan ovih dana,pa možda odmara.

Aaaaaa ok , nisam znao izvinjavam se Very Happy

96Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 13:00

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Mozda svako da napise svoj skor,da olaksamo coveku...

97Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 13:06

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

Peyton Manning ::
AleksandarDolphinFan ::Da li je neko igrao sa WideReceiver ikada? Da li on zaista zna kako da se poveze na Madden utakmicu ili se pravi "pametan" ili glume "smesan" i misli da neko zajebava ?!? Sta sad Zele? Jel treba covek da sankcionisemo ili moze da kaze da mu je zao ako je mislio da je smesan ( mozda je i bolje da stoji onaj proslosezonski rezultat kada je imao srecu da nije igrao i bilo je samo 30-0 ili treba da idem sa 60+ )
ne kapiram sta si hteo da kazes ali wr nije od sad imao net, za to vreme je vezbao, i zna da se poveze....a ako ga kaznite onda...

98Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 13:07

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

koga da se kazni i zašto?

STANE VAS SVE PRATI

99Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 13:11

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

igor96 ::
Peyton Manning ::
ne kapiram sta si hteo da kazes ali wr nije od sad imao net, za to vreme je vezbao, i zna da se poveze....a ako ga kaznite onda...
Ne kapiras sta sam ja hteo da kazem ili Aleksandar?

100Madden08 Balkanska Liga 3 sezona   - Page 4 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 3 sezona Uto 06 Mar 2012, 13:16

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

a jel moze neko da mi onda objasni sta je alex hteo da kaze

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 4 od 29]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu