ahaaaa a sad sam skontao otkud ti i nadimak T-wolf, jel to od Minesota Timberwolves-a?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zeljko Djajic ::ahaaaa a sad sam skontao otkud ti i nadimak T-wolf, jel to od Minesota Timberwolves-a?
T-Wolf ::
Ja sam okoreli Viking, ali su Vikingsi ocajno uradjeni na igrici.
Mean_Machine ::T-Wolf ::
Ja sam okoreli Viking, ali su Vikingsi ocajno uradjeni na igrici.
Pa ni zaprave nisu mnogo bolji
E ovo je samo šala, morao sam to da napišem, jer od njih sam ove sezone očekivao baš mnogo kad ono ipak međutim...
T-Wolf ::Zeljko Djajic ::ahaaaa a sad sam skontao otkud ti i nadimak T-wolf, jel to od Minesota Timberwolves-a? [Only admins are allowed to see this image]
Recimo da je tako. Vuk mi je od malena omiljena zivotinja pa zato navijam za Timberwolvese, a posredno i za Vikingse i ostale timove iz Minesote [Only admins are allowed to see this image]
AleksandarDolphinFan ::Finley hvata oko 25y i fumbla moj prvi fumble ove sezone ako se ne varam...Rogers je vec istrcao oko 4y i dobio 1&10 i umesto da pada posto idem ja na dolje i na "S" i on baca pass kon S-reciever ?WTF? i Chang int ode utakmica... cestitke Sirmium na pobjedu neka R.Arizona i WR83 se prijave na forumu kada su u mogucnost da odigramo utakmice
Sirmium Samurai ::AleksandarDolphinFan ::Finley hvata oko 25y i fumbla moj prvi fumble ove sezone ako se ne varam...Rogers je vec istrcao oko 4y i dobio 1&10 i umesto da pada posto idem ja na dolje i na "S" i on baca pass kon S-reciever ?WTF? i Chang int ode utakmica... cestitke Sirmium na pobjedu neka R.Arizona i WR83 se prijave na forumu kada su u mogucnost da odigramo utakmice
Ajde, ajde, pa i meni se ispalio antivirus i sprecio me da postignem cist TD, onda kad sam pucao FG + onaj ispusten pas Gronka na 3rg down + promasen PAT + 2 kicka koja sam jedva ispucao + TD koji sam primio u zadnjim sekundama... Pobeda cista k'o suza.
btw, Rodgers nije istrcao nista, bio je iza linije skrimidza, to sam 100% siguran.
Poslednji izmenio Cenci dana Čet 22 Mar 2012, 15:06, izmenjeno ukupno 1 puta
Cenci ::T-Wolf ::Zeljko Djajic ::ahaaaa a sad sam skontao otkud ti i nadimak T-wolf, jel to od Minesota Timberwolves-a? [Only admins are allowed to see this image]
Recimo da je tako. Vuk mi je od malena omiljena zivotinja pa zato navijam za Timberwolvese, a posredno i za Vikingse i ostale timove iz Minesote [Only admins are allowed to see this image]
Tako i moj frend isto,lud za vukovima i za ekipama iz Minesote,al je plako kad je Garnet otišao u Boston. [Only admins are allowed to see this image]
Sirmium Samurai ::Ne razumem, pravila su jasna i prosta ko pasulj... Ako se niste slagali s njima, niste trebali da igrate ligu ili ste trebali da se pobunite odmah. Cenci je 100% u pravu i podrzavam ga!
Drugo, ispunio sam skoro sve ciljeve u trecoj sezoni. Zasto kazem skoro sve - dobio sam Aleksandra i dobio ubedljivo Danijela, nisam napravio nijedan fumble protiv Zeljka iz napada, ali zato... U prelomnom momentu kada sam vodio presečem loptu i onda Chung napravi fumble, pa Molden pokupi i onda on napravi fumble. Dupli fumble!!! Dajem ruku da bih pobedio tekmu da nije tu napravljen fumble, ma dajem obe ruke, ali nema veze, nekad imas srece, nekad ne.
Danijel BL ::Ne znam kako će se rasoleti do kraja
čini mi se da ćemo ipak se nekeko ugirati u po
a cenci?
Cestitke i tebi!Raising Arizona ::Cestitke Aleksandru i Zeletu na pobedama
Ovoga puta se nisam obrukao kao prosle sezone protiv njih dvojice izuzetno jakih igraca
Mozemo veceras odigrati,nema problema tu sam ja...ako nisam online,a Maric jeste reci samo njemu javice mi xDRaising Arizona ::Meni su ostali jos:
Bucks_mkd
WR83
Jere
Sirmium
Do nedelje predvece moramo odigrati ovo jer ja od ponedeljka krecem na posao u Pancevo i necu moci da budem vecim delom dana za kompom
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu