Azurirao sam rezultate i tabelu. Tabela nije nesto reprezentativna, ne mogu da uploadujem sliku na imageshack. Videcu kasnije da to sredim.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
S obzirom da si otkrio da postoji jos nesto osim singleback formacije,moguce da ces sa svima igrati mnogo bolje...xDJere022 ::Dobra tekma,kad bi ovako igrao sa svakim gde bi mi kraj bio
Mean_Machine ::Zele, stavi pobedu WR-a i moj poraz, cisto da napomenem da smo izgladili odnose, ja sam priznao poraz jer sam odigrao do kraja i tu nema price, WR je priznao svoje greske i obecao mi da ce se potruditi da ih ne ponovi tako da je sve opet super. Jako mi je drago sto se ovo resilo, jer stvarno volim ovu igru.
Pametno momci...Mean_Machine ::Zele, stavi pobedu WR-a i moj poraz, cisto da napomenem da smo izgladili odnose, ja sam priznao poraz jer sam odigrao do kraja i tu nema price, WR je priznao svoje greske i obecao mi da ce se potruditi da ih ne ponovi tako da je sve opet super. Jako mi je drago sto se ovo resilo, jer stvarno volim ovu igru.
Sirmium Samurai ::Pazite se, CB Wilfork vreba iz potaje!
Jedan int protiv Jereta i jedan protiv Nece, pa vi vidite.
WideReceiver83 ::Mean_Machine ::Zele, stavi pobedu WR-a i moj poraz, cisto da napomenem da smo izgladili odnose, ja sam priznao poraz jer sam odigrao do kraja i tu nema price, WR je priznao svoje greske i obecao mi da ce se potruditi da ih ne ponovi tako da je sve opet super. Jako mi je drago sto se ovo resilo, jer stvarno volim ovu igru.
Sto se mene tice sve cu uraditi da se ne ponovi to s moje strane ... sve je okej sad
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu