NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Madden08 Balkanska Liga 2 sezona

+21
AleksandarDolphinFan
steelers024
Pohovani feniks
Jeremija
BoJaNNNNN
krtitza
Tom Brady
stevenjackson92
WideReceiver83
Zeljko Djajic
TMH34
igor96
Neca96
klodovik
Cenci D
Sirmium Samurai
Jacob
Danijel Lg
Raising Arizona
Peyton Manning
Stefanino
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 29 od 31]

701Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 11:20

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

me mreze je balkanska liga a pasword je nflfans

STANE VAS SVE PRATI

702Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 14:01

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Milosu porucite da je selektivnog pamcenja...dva puta je pri mom vodjstvu izlazilo,dva puta pri njegovom i jednom na 0-0...u svakom trenutku sam spreman da odigram opet sa njim.....

http://nfl.com/

703Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 14:03

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Sirmium Samurai ::Sad mogu hladne glave da iskomentarisem, sinoc namerno nisam nista pisao...

Smejurija! Povukao sam ekipu sa terena u drugoj tekmi (prekid u 3. cetvrtini) i po prvi put u zivotu sam izasao iz jedne utakmice pre kraja (svi ste igrali sa mnom milion puta i znate me). To je samo kulminacija i jedini logican ishod onoga sta se desavalo u obe tekme, a posebno u prvoj, koju nisam mogao da zaboravim... Steta sto nema snimak da se vidi tekma, jer sta god da napisem nece izgledati toliko strasno kako je izgledalo. Sta reci kad na trecem daunu lopta nije ni blizu da predje zamisljenu liniju, a ipak se sudi prvi daun i to posle celindza!!! Da ne pricam kako mojim igracima misteriozno ispada lopta nicim izazvana i leti 10+ jardi u ruke protivnika svaki put kad pretvorim treci daun ili se priblizim TDu. Kao da su bogovi Maddena zacarali moje timove, prosto nije se moglo igrati! Nije bilo sanse da se igra! Cudi me da sam i ovoliko izdrzao!

Ako treba da snosim neke sankcije, nije problem. Ja cu i dalje igrati madden, jer sam siguran da ono sto se desilo juce, nece da mi se ponovo za narednih 5 godina.
Nema potrebe za sankcijama. Dovoljna ti je "kazna" sto si izgubio. Samo bih te zamolio da ne izlazis ubuduce...da ne dolazimo u situaciju da se mecevi registruju 30-0.

704Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 19:00

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

GreenBay Peyton vs Stefanino NewEngland
Team Q1 Q2 Q3 Q4 OT FINAL
Packers 14 3 3 14 0 34
Patriots 0 0 7 7 0 14
Sta reci...ni sam nisam verovao da mogu do preokreta u seriji. Finale repriza od prosle sezone. Cool
Mom najvecem rivalu Stefu,sve cestitke za igru. U trecoj utakmici sam ga nadigrao kao nikad do sad,mada i sreca me pogledala poprilicno...rezultat ne bi bio ovako ubedljiv da je nije bilo. Ocekujem nove okrsaje naredne sezone. cheers

705Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 19:05

Jeremija

Jeremija
Drafted
Drafted

Bravo pussy ass nigga Cool
Sad Zele da te odvali i to je to xD

706Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 19:06

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Cestitke Peytonu na pobedi i prolasku dalje.......

Bezvezan poraz a tekma glupost do gluposti.......prvo sudijska kradja u prvom napadu....covek presao liniju za novi prvi daun oni kazu 4 daun.....a onda neverovatni dropovi mojih igraca cak neki i kad su sami....pa onda kao moji igrac nestize Bradijeve lopte a lob pass i najbrzi igrac u trku...ma svakakvih gluposti....a o njegovoj sreci na 3 daun da nepricamo hvatanjima u padu, hvatanjima izmedju dva moja igraca...vrhunac je hvatanje Rogersa kojeg moji igraci sekuju a on u padu salje pass na 3 daun i to tacno pod noge igracu na liniji za novi prvi daun...nesudjenje sudija peytonovog odgurivanja mojih igraca a setili se da to sude na samom kraju.....glupih int......O Fumblovima da nepricam...kad god je bio fumble on je osvaja lopte i davao TD....sve u svemu UZAS!

I pored svih gluposti ispao sam iz forme opet u polufinalu kao prethodne sezone.....ccc....nikako da se docepam finala Surprised

707Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 19:06

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Jere022 ::Bravo pussy ass nigga Cool
Sad Zele da te odvali i to je to xD
Fag nmj da vracam avatar....

708Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 19:08

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Biće bolje druge godine!

709Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 19:08

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Cenci ::Biće bolje druge godine!

Mislis, trece?

710Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 19:09

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Stefanino ::Cestitke Peytonu na pobedi i prolasku dalje.......

Bezvezan poraz a tekma glupost do gluposti.......prvo sudijska kradja u prvom napadu....covek presao liniju za novi prvi daun oni kazu 4 daun.....a onda neverovatni dropovi mojih igraca cak neki i kad su sami....pa onda kao moji igrac nestize Bradijeve lopte a lob pass i najbrzi igrac u trku...ma svakakvih gluposti....a o njegovoj sreci na 3 daun da nepricamo hvatanjima u padu, hvatanjima izmedju dva moja igraca...vrhunac je hvatanje Rogersa kojeg moji igraci sekuju a on u padu salje pass na 3 daun i to tacno pod noge igracu na liniji za novi prvi daun...nesudjenje sudija peytonovog odgurivanja mojih igraca a setili se da to sude na samom kraju.....glupih int......O Fumblovima da nepricam...kad god je bio fumble on je osvaja lopte i davao TD....sve u svemu UZAS!

I pored svih gluposti ispao sam iz forme opet u polufinalu kao prethodne sezone.....ccc....nikako da se docepam finala Surprised
Sve stoji,osim sudijske kradje...po mom misljenju,nisi presao prvi daun...
A bacanje Rodgersa,jbg...i ja sam se sam iznenadio kako je proslo ono ka Nelsonu...

711Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 19:13

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Tom Brady 13/45 207y 1TD 4 Int
To je presudilo...nikad losiji procenat nisi imao.

712Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 19:16

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Peyton Manning ::
Stefanino ::Cestitke Peytonu na pobedi i prolasku dalje.......

Sve stoji,osim sudijske kradje...po mom misljenju,nisi presao prvi daun...
A bacanje Rodgersa,jbg...i ja sam se sam iznenadio kako je proslo ono ka Nelsonu...

I lopta i koleno su presli narandzastu crtu, cak kad si ga gurao unazad pao je na liniju

713Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 21:52

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

:OAK: Zele vs Peyton GreenBay
Team Q1 Q2 Q3 Q4 OT FINAL
Raiders 7 0 7 0 0 14
Packers 7 2 14 6 0 29
Izuzetno tvrd prvi mec. Drugi mec pocinjemo uskoro.

714Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 23:02

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Cestitke Zeljku...odlican tekma.
Mec je presudilo to sto me na par sec pred poluvreme oborio na 1y od svoje endzone,a nisam imao vise timeouta...
Sutra treca.

715Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 23:04

krtitza

krtitza
Rookie
Rookie

Peyton Manning ::Cestitke Zeljku...odlican tekma.
Mec je presudilo to sto me na par sec pred poluvreme oborio na 1y od svoje endzone,a nisam imao vise timeouta...
Sutra treca.

To i INT za TD. Obe tekme tvrde i neizvesne...
Cestitke Paytonu!
Ovo vec lici na finale za razliku od proslog... Cool

716Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Sre 29 Feb 2012, 23:05

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

krtitza ::
Peyton Manning ::Cestitke Zeljku...odlican tekma.
Sutra treca.

To i INT za TD. Obe tekme tvrde i neizvesne...
Cestitke Paytonu!
Ovo vec lici na finale za razliku od proslog... Cool
Da...i ono sto me nije pustio 4th down...
Al dobro,imao sam srece protiv Stefa,pa mi se vratilo...
Sutra do or die...Very Happy

717Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Čet 01 Mar 2012, 12:34

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Danas je poslednji dan za prijavu timova i potvrdu ucesca u sezoni 3....igraci koji nisu to jos uvek uradili i neizvesni su za sezonu 3 su

1.R.Arisona
2.WideReciever83
3.Sirmium
4.Bucks_mkd-Zlatko
5.Mario
6.Sasa
7.Milos-nadam se da ce se predomisliti

Za sada imamo 12 sigurnih ucesnika......

Zamolio bih ove sa spiska da na temi prijave za 3 sezonu blakanske lige upisu sa kojim timom igraju.....

Sutra ce se obaviti zreb.........u sledecoj sezoni......ce se uvesti neka dodatna pravila i kaznjavace se oni koji budu krsili pravila oduzimanjem pobeda za krsenje pravila.....

Uglavnom....od sezone tri duzna su oba igraca da snime mec u slucaju prekida.....u koliko vam nestane net ili se restartuje comp....pobeda ce ici protivniku,izuzetak od pravila je samo ako se protivnik slozi da se nastavi mec ili da se igra novi...u slucaju da se to ne desi pobeda ce ici njemu.....

Sledece novo pravilo je za prekid mec,koliko god da gubite,koliko god da ste se iznervirali,duzni ste da mec odigrate do kraja....nepostovanjem ovog pravila dolazite u situaciju da cete biti kaznjeni oduzimanje DVE pobede,a to vas moze kostati play-off

Sledece pravilo je....nesmete postici preko 60+ poena jedino ako je rezultat neizvestan,manje od 21razlike(cisto sumnjam da ce biti neizvestan ikad)......duzni ste da postujute protivnika i da mu ispucate odmah loptu na prvom daunu....u slucaju da vas igrac presece loptu pri velikom vodjstvu imate preko 50+poena,duzni ste da izadjete sa tim igracem u aut ili da legnete na travu....

Ponavljaljem krsenja pravila,prvo ce uzrokovati oduzimanjem pobeda,pa zabranom igranja play-off a zatim kaznjavanjem i pauzom u sledecoj sezoni a ako se opet nastavi bicete izbaceni iz lige....

718Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Čet 01 Mar 2012, 13:41

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Pravila su Shocked

719Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Čet 01 Mar 2012, 13:41

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

jesu malo postroga

STANE VAS SVE PRATI

720Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Čet 01 Mar 2012, 13:47

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Danijel BL ::jesu malo postroga
Malo?
Pravila u Gvantanamu su slicna,verovatno...

721Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Čet 01 Mar 2012, 13:50

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

gvantanamo smiješan
mada ovo za napucavanje slabijh je ok

STANE VAS SVE PRATI

722Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Čet 01 Mar 2012, 14:02

Jeremija

Jeremija
Drafted
Drafted

Nista strasno,ne dramite Laughing
To ako i ne uspe da se snimi,svako normalan ce nastaviti/krenuti novu,ako nije u drasticnoj prednosti tipa 3/4 21-0 itd.

723Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Čet 01 Mar 2012, 14:08

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Tebi se posebno dopada ovaj mercy code...Very Happy

724Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Čet 01 Mar 2012, 17:27

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Peyton Manning ::Pravila su Shocked

U cemu je problem?.....sav ovaj problem je nastao zbog tvojih prekida meceva sa Aleksandrom i Milosem...

Jos si se ti nasao da komentarises pravila uzas

Otvori americke lige pa pogledaj tek kod njih kakva su pravila...ovo ovde kod nas je med i mleko....

725Madden08 Balkanska Liga 2 sezona - Page 29 Empty Re: Madden08 Balkanska Liga 2 sezona Čet 01 Mar 2012, 17:28

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Stefanino ::
Peyton Manning ::Pravila su Shocked

U cemu je problem?.....sav ovaj problem je nastao zbog tvojih prekida meceva sa Aleksandrom i Milosem...

Jos si se ti nasao da komentarises pravila uzas

Otvori americke lige pa pogledaj tek kod njih kakva su pravila...ovo ovde kod nas je med i mleko....

Da,ja sam nasao da komentarisem jer mi se ne dopadaju pravila...imam prava na to.
I ne zanima me kakva su tamo pravila,posto igram ovde. Menjas pravila samo da bi menjao nesto.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 29 od 31]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu