me mreze je balkanska liga a pasword je nflfans
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nema potrebe za sankcijama. Dovoljna ti je "kazna" sto si izgubio. Samo bih te zamolio da ne izlazis ubuduce...da ne dolazimo u situaciju da se mecevi registruju 30-0.Sirmium Samurai ::Sad mogu hladne glave da iskomentarisem, sinoc namerno nisam nista pisao...
Smejurija! Povukao sam ekipu sa terena u drugoj tekmi (prekid u 3. cetvrtini) i po prvi put u zivotu sam izasao iz jedne utakmice pre kraja (svi ste igrali sa mnom milion puta i znate me). To je samo kulminacija i jedini logican ishod onoga sta se desavalo u obe tekme, a posebno u prvoj, koju nisam mogao da zaboravim... Steta sto nema snimak da se vidi tekma, jer sta god da napisem nece izgledati toliko strasno kako je izgledalo. Sta reci kad na trecem daunu lopta nije ni blizu da predje zamisljenu liniju, a ipak se sudi prvi daun i to posle celindza!!! Da ne pricam kako mojim igracima misteriozno ispada lopta nicim izazvana i leti 10+ jardi u ruke protivnika svaki put kad pretvorim treci daun ili se priblizim TDu. Kao da su bogovi Maddena zacarali moje timove, prosto nije se moglo igrati! Nije bilo sanse da se igra! Cudi me da sam i ovoliko izdrzao!
Ako treba da snosim neke sankcije, nije problem. Ja cu i dalje igrati madden, jer sam siguran da ono sto se desilo juce, nece da mi se ponovo za narednih 5 godina.
Fag nmj da vracam avatar....Jere022 ::Bravo pussy ass nigga
Sad Zele da te odvali i to je to xD
Cenci ::Biće bolje druge godine!
Sve stoji,osim sudijske kradje...po mom misljenju,nisi presao prvi daun...Stefanino ::Cestitke Peytonu na pobedi i prolasku dalje.......
Bezvezan poraz a tekma glupost do gluposti.......prvo sudijska kradja u prvom napadu....covek presao liniju za novi prvi daun oni kazu 4 daun.....a onda neverovatni dropovi mojih igraca cak neki i kad su sami....pa onda kao moji igrac nestize Bradijeve lopte a lob pass i najbrzi igrac u trku...ma svakakvih gluposti....a o njegovoj sreci na 3 daun da nepricamo hvatanjima u padu, hvatanjima izmedju dva moja igraca...vrhunac je hvatanje Rogersa kojeg moji igraci sekuju a on u padu salje pass na 3 daun i to tacno pod noge igracu na liniji za novi prvi daun...nesudjenje sudija peytonovog odgurivanja mojih igraca a setili se da to sude na samom kraju.....glupih int......O Fumblovima da nepricam...kad god je bio fumble on je osvaja lopte i davao TD....sve u svemu UZAS!
I pored svih gluposti ispao sam iz forme opet u polufinalu kao prethodne sezone.....ccc....nikako da se docepam finala
Peyton Manning ::Sve stoji,osim sudijske kradje...po mom misljenju,nisi presao prvi daun...Stefanino ::Cestitke Peytonu na pobedi i prolasku dalje.......
Bezvezan poraz a tekma glupost do gluposti.......prvo sudijska kradja u prvom napadu....covek presao liniju za novi prvi daun oni kazu 4 daun.....a onda neverovatni dropovi mojih igraca cak neki i kad su sami....pa onda kao moji igrac nestize Bradijeve lopte a lob pass i najbrzi igrac u trku...ma svakakvih gluposti....a o njegovoj sreci na 3 daun da nepricamo hvatanjima u padu, hvatanjima izmedju dva moja igraca...vrhunac je hvatanje Rogersa kojeg moji igraci sekuju a on u padu salje pass na 3 daun i to tacno pod noge igracu na liniji za novi prvi daun...nesudjenje sudija peytonovog odgurivanja mojih igraca a setili se da to sude na samom kraju.....glupih int......O Fumblovima da nepricam...kad god je bio fumble on je osvaja lopte i davao TD....sve u svemu UZAS!
I pored svih gluposti ispao sam iz forme opet u polufinalu kao prethodne sezone.....ccc....nikako da se docepam finala
A bacanje Rodgersa,jbg...i ja sam se sam iznenadio kako je proslo ono ka Nelsonu...
Peyton Manning ::Cestitke Zeljku...odlican tekma.
Mec je presudilo to sto me na par sec pred poluvreme oborio na 1y od svoje endzone,a nisam imao vise timeouta...
Sutra treca.
Da...i ono sto me nije pustio 4th down...krtitza ::Peyton Manning ::Cestitke Zeljku...odlican tekma.
Mec je presudilo to sto me na par sec pred poluvreme oborio na 1y od svoje endzone,a nisam imao vise timeouta...
Sutra treca.
To i INT za TD. Obe tekme tvrde i neizvesne...
Cestitke Paytonu!
Ovo vec lici na finale za razliku od proslog...
Malo?Danijel BL ::jesu malo postroga
Peyton Manning ::Pravila su
Da,ja sam nasao da komentarisem jer mi se ne dopadaju pravila...imam prava na to.Stefanino ::Peyton Manning ::Pravila su
U cemu je problem?.....sav ovaj problem je nastao zbog tvojih prekida meceva sa Aleksandrom i Milosem...
Jos si se ti nasao da komentarises pravila
Otvori americke lige pa pogledaj tek kod njih kakva su pravila...ovo ovde kod nas je med i mleko....
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu