Neca96 ::Ako moze samo neko da mi posalje roster 82 na mail:
[Only admins are allowed to see this link]
Hvala unapred!
Kad ces da instaliras comodo i dodjes u sobu?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Neca96 ::Ako moze samo neko da mi posalje roster 82 na mail:
[Only admins are allowed to see this link]
Hvala unapred!
igor96 ::poslao sam ja neci down link za comodo, i meni treba taj novi roster, i jel mog npr da igram ako nekog vidim od+nline prvo npr 8 kolo pa tek se onda vratim na 2, i kako objavljjemo rezultate
igor96 ::poslao sam ja neci down link za comodo, i meni treba taj novi roster, i jel mog npr da igram ako nekog vidim od+nline prvo npr 8 kolo pa tek se onda vratim na 2, i kako objavljjemo rezultate
Danijel BL ::može to nije problem
neco čeka te prvi meč
Neca96 ::Pitanje za settings...level: all madden ili all pro?
Usao sam u comodo sobu nadam see da je sve u redu
To volim da cujem...Stefanino ::Odigrasmo jedan preseason mec ja i Neca96.....sta reci mec je bio fenomenalan a nasa liga je dobila jos jednog ozbiljnog igraca...Dobio me covek i svaka mu cast na igri.....inace igrali smo i produzetak
Team Q1 Q2 Q3 Q4 OT FINAL
Saints 7 10 14 7 6 44
Patriots 14 7 7 10 0 38
Peyton Manning ::
To volim da cujem...
Stefanino ::Peyton Manning ::
To volim da cujem...
Decko je sjajan napadacki....lose igra defanzivu protiv trcanja pa ce imati sa nekim nasim igracima dosta problema
Neca96 ::Stefanino ::Peyton Manning ::
To volim da cujem...
Decko je sjajan napadacki....lose igra defanzivu protiv trcanja pa ce imati sa nekim nasim igracima dosta problema
odavno mi je to problem sa trcanjem...
Stefanino ::Neca96 ::Stefanino ::Peyton Manning ::
To volim da cujem...
odavno mi je to problem sa trcanjem...
Ja cak najmanje trcim od svih igraca.....ostalima je to specijalnost....
Pa kao i vecina nas ovde...napad ubijanje,al zato odbrana problem...mislim da je to donekle i do igre...Stefanino ::Peyton Manning ::
To volim da cujem...
klodovik ::Ljudi, ako ne možete da me čekate- vi pičitew bez mene (nađite drugog)...Tri diska sam upropastio pokušsavajući da igricu prebacim na disk, ali ne uspeva nikako...
Stefanino ::klodovik ::Ljudi, ako ne možete da me čekate- vi pičitew bez mene (nađite drugog)...Tri diska sam upropastio pokušsavajući da igricu prebacim na disk, ali ne uspeva nikako...
Sto na disk?
klodovik ::Stefanino ::klodovik ::Ljudi, ako ne možete da me čekate- vi pičitew bez mene (nađite drugog)...Tri diska sam upropastio pokušsavajući da igricu prebacim na disk, ali ne uspeva nikako...
Sto na disk?
Objasnih u blablaonici...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu