Moz biti... onda sam ja pretprosle
Ali znam da je uzimam ove
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Freak ::Moz biti... onda sam ja pretprosle
Ovan ::Freak ::Moz biti... onda sam ja pretprosle
ne znas ti nista
Danijel BL ::jbg vikzor jebe nksa cijele sezone
sad mu je našao vraćati
Ko je to?Cenci ::Ovaj neki lik koji je zadnji,neznam ima nekih 30-ak bodova uzeo Rodgersa i RIce,a oni bili bye ovaj tjedan!!!
Koliko ja znam,ne...elJefe ::pa da bato ali sledece nedelje zato bodovi X2
Peyton Manning ::Koliko ja znam,ne...elJefe ::pa da bato ali sledece nedelje zato bodovi X2
To vazi kad igrac igra kolo,a ne kad je bye...100%...elJefe ::Peyton Manning ::Koliko ja znam,ne...elJefe ::pa da bato ali sledece nedelje zato bodovi X2
bogami da Fico moj, da
Cenci ::Ovaj neki lik koji je zadnji,neznam ima nekih 30-ak bodova uzeo Rodgersa i RIce,a oni bili bye ovaj tjedan!!!
Raising Arizona ::Cenci ::Ovaj neki lik koji je zadnji,neznam ima nekih 30-ak bodova uzeo Rodgersa i RIce,a oni bili bye ovaj tjedan!!!
To sam ja
Kasno sam se ukljucio u igru jer je prosla prva noc, hteo sam da uzmem Brisa, a ostalo u ponudi od kvotera i ranera je bio blagi uzas
S druge strane, meni je receno da ovi na BYE u sledecem kolu dobijaju duplo poena jer su prosli u to sledece kolo
Lako je vama svima, Foster i Bris i nemate brige, moja je greska sto sam okasnio ali preostala ponuda na te dve pozicije je bila NIKAKVA
Ovan ::vidim a imao sam dilemu, pogadjaj
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|