T-Wolf ::klodovik ::T-Wolf ::dr.dule ::sada sam pogledao u spisak i video da je imam. nije mi problem da je okacim na tyt ako hoces.
Sad sam stavio da mi se skida, mada ima bas malo seed-ova, ali aj da vidimo hoce li ista skinuti do jutra...
Druže, nema potrebe da brineš. Ja već dve godine skidam sa TYT-a i nikada mi se nije desilo da utakmicu ne skinem do kraja. Jednostavno, ako i dođeš u situaciju da trenutno nema sidera, ta utakmica automatski ide na spisak na kome se sideri traže. Ljudi to vide i čim shvate da imaju tu utakmicu, obavezno je stavljaju na sidovanje (zbog svog rotia), tako da ako i trenutno nema sidera- brzo se pojavi neko...!
Primer: ja sam pre dve nedelje naleteo na potrebu za siderima za neki trenerski materijal koji nisam imao. Iako nije bilo sidera (pojavio se materijal na listi za potrebne siderew), ja sam kluknuo na link kako bi ga skinuo. Vrlo brzo je počelo skidanje, jer su ljudi videli da se to traži i ponudili su materijal. Jeste da mi je trebalo dan ili dva duže da bih sve to skinuo, ali se skinulo... Znači, samo strpljenja i rešena stvar!
E hvala, sad sam pogledao i skinuto je 20ak% i vec ima 4 seedera...
Možda se još neko pojavi kao sider pa će sve ići mnogo brže... Ali, kao što već rekoh, samo strpljenja i skinućeš...