Јебига, ја нисам могао да се опоравим од овог кошаркашког шока вечерас, па закаснио колико да покупим Роја Хелуа и одбрану Скинса.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Freak ::Slab odziv za draft...
Peyton Manning ::
kb8 imas dobar tim.
Dr.Dule ::ali opet ne dovoljno dobar za vinjak brigadu
Ovan ::posto me vec 3ci put danas indirektno prozivas, klode u 22 i30 niko nije spavao, a ja stvarno nisam bio u stanju da udovoljim svima. evo sledece godine ti organizuj.
Ovan ::Freak je bio na poslu do 21h i nije mogao da stigne do 22h na draft, zato sam i probao da pomerim kasnije. Ledeni koji obilazi temu dva puta pa se nasao u cudu, ja postujem vase razloge i ja imam gomilu obaveza i raznoraznih stvari, pa nisam trazio da se draft prve lige pomera, juce sam jedva stigao. jako je tesko organizovati 14 ljudi ako se ne ustanovi kompromis, prosle godine sam uspeo sada nisam, jbg.
klodovik ::Ovan ::Freak je bio na poslu do 21h i nije mogao da stigne do 22h na draft, zato sam i probao da pomerim kasnije. Ledeni koji obilazi temu dva puta pa se nasao u cudu, ja postujem vase razloge i ja imam gomilu obaveza i raznoraznih stvari, pa nisam trazio da se draft prve lige pomera, juce sam jedva stigao. jako je tesko organizovati 14 ljudi ako se ne ustanovi kompromis, prosle godine sam uspeo sada nisam, jbg.
Sve ja to razumem...Bilo- prošlo, ali sledeći put samo malo obratiti pažnju i rešena stvar!
A za kaznu- odraću te makar celu ekipu menjao na FA ili preko trejda!
zlayo ::NE RASPRAVLJAJ SE S NJIM NABODI GAAAAA NABODI GAAAAA
Dr.Dule ::ma pocinje sezona. da li birali vi ili komp sada je sve jedno. idemo da vidimo sta se moze sa svojim sastavom.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu