Dr.Dule ::nek bude tog 8.9 u 21h. taman pocinje posle emisija za otvaranje sezone.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Dr.Dule ::nek bude tog 8.9 u 21h. taman pocinje posle emisija za otvaranje sezone.
Ovan ::promenicu ali za taj dan je maximalno vreme 5am. sto bi kod nas bilo oko 11 ujutru...
postavio sam 7i u 21h, nemam opciju za 8i
Ovan ::aj
Dzomba ::Marvin ::Ajde upadajte:
League ID: 234479
Password: oranje
Ja sam ligu podesio onako kako sam ja oduvek igrao i kako mislim da treba.
Ja sam uso, sa mnom povlacim jos dvojicu, oni ce da udju kasnije.
Vise od 14 igraca ne primamo, moze i 12 ili 10 da nas bude.
Ako imate nesto da pitate, imajte u vidu da sutra idem na more, tako da pitajte danas, posle me nema neko vreme.
Da podsetim.. Idete samo na ovaj link: http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/signup
Zatim Join League -> Join Custom , i ukucate ovo sto je Marvin napisao.
Da, to sam i ja mislio..Raising Arizona ::Evo odlicne prilike da udje neko ko nije nigde a izrazio je zelju da igra, ako je takvih ostalo...
Ovan ::da li vam odgovara u 23h...
zlayo ::Ma stici ces na taj u 22h, mozda propustis prve dve tri runde, al ono, napravi dobar rankings i to je to
Raminator ::zlayo ::Ma stici ces na taj u 22h, mozda propustis prve dve tri runde, al ono, napravi dobar rankings i to je to
Inace su prve dve tri runde najnebitnije
Raminator ::zlayo ::Ma stici ces na taj u 22h, mozda propustis prve dve tri runde, al ono, napravi dobar rankings i to je to
Inace su prve dve tri runde najnebitnije
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu