Pohovani feniks ::mardok ::Aktivirao sam na mobu da vidim kako izgleda, i trazi placanje.
Trazi, ali ja imam premijum racun u okviru paketa u Telenoru.
JBG ja sam u VIPu
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Pohovani feniks ::mardok ::Aktivirao sam na mobu da vidim kako izgleda, i trazi placanje.
Trazi, ali ja imam premijum racun u okviru paketa u Telenoru.
Blento ::Imam sve elektronski, ( dobro ne sve, ali puno toga ) pa ako hoćeš da uštediš.
Niger iz huda :: Pored toga tu su mi neprocitani Aberkrombi
Niger iz huda likes this post
OK. Moram da priznam da ovo nije bilo nista blizu onome sto sam ocekivao, nije ovo neki brzbrizni SF. Teska tema prozeta teoloskim motivima sa filozofskim osvrtom na zivot iz perspektive vise "izgubljenog" nego neprilagodjenog intelektualca.mardok ::Castio sam se jednom knjigom Filipa K.Dika, "Povratak Timotija Arcera".
Da otvorim kolekciju FKD.
Blento ::Takav ti je FKD. Rveš se s njim, guraš, tučeš, kontaš šta meni sve ovo treba, hoćeš da batališ...i na kraju kad završiš, skontaš da je sve itekako vredelo.
Blento ::"Sanjaju li androidi električne ovce" nije baš među njegovim top delima, ali je popularan jer je literarni podložak za najbolji SF film svih vremena
"Tri stigme Palmera Eldriča" lomio sam se dal da uzmem nju sad, ali rekoh posle "Povratak Timotija Arcera" malo da odmorim mozak.Blento ::Meni su "Ubik" i "Tri stigme Palmera Eldriča" i "Tecite suze moje, reče policajac" baš onako...vrh vrhova. Nemoj da ih zaobiđeš, kad već čitaš FKD-a.
"Sanjaju li androidi električne ovce" nije baš među njegovim top delima, ali je popularan jer je literarni podložak za najbolji SF film svih vremena
Menjam iskaz svuda su mu duboke teoloske teme.mardok ::Uzeo sam sad "Tri stigme Palmera Eldrica" isto Filip K.Dik.
Tacno se vide faze pisanja, od SF do teoloskih tema.
Na kraju sam uzeo 3 knjigemardok ::Menjam iskaz svuda su mu duboke teoloske teme.mardok ::Uzeo sam sad "Tri stigme Palmera Eldrica" isto Filip K.Dik.
Danas uzimam jos 2 knjige FKDa, pa cu posle vrv da se vratim na domace autore malo da odmorim mozak.
Niger iz huda likes this post
mardok ::Na kraju sam uzeo 3 knjigemardok ::Menjam iskaz svuda su mu duboke teoloske teme.mardok ::Uzeo sam sad "Tri stigme Palmera Eldrica" isto Filip K.Dik.
Danas uzimam jos 2 knjige FKDa, pa cu posle vrv da se vratim na domace autore malo da odmorim mozak.
-Covek u visokom dvorcu
-Tamno skeniranje
-Tecite suze moje rece policajac
Idi na stranu : 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu