Pitao sam tamo, ali su me svi iskulirali, na kom sajtu se igra
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Jere022 ::Kopiram kod iz 2010,bravo debilu xd
Moze neko da mi posalje kod na pm?
RandyMarsh ::E ne znam gde na forumu komentarišete rezultate Premier Fantasy-ja, ali moram da ti kažem da si prvoklasan seronja.
God damn it. Da li je iko ikada skupio 48 poena na odbrambenom igraču u jednom kolu?
Svaka čast!
elJefe ::RandyMarsh ::E ne znam gde na forumu komentarišete rezultate Premier Fantasy-ja, ali moram da ti kažem da si prvoklasan seronja.
God damn it. Da li je iko ikada skupio 48 poena na odbrambenom igraču u jednom kolu?
Svaka čast!
hahahah da pravim se pametan, prošle godina sam uzeo 30 na Assou-Ekottoa sad da vidiš kada se liga zahukta pa kad Kuzma popizdi
RandyMarsh ::elJefe ::RandyMarsh ::E ne znam gde na forumu komentarišete rezultate Premier Fantasy-ja, ali moram da ti kažem da si prvoklasan seronja.
Svaka čast!
hahahah da pravim se pametan, prošle godina sam uzeo 30 na Assou-Ekottoa sad da vidiš kada se liga zahukta pa kad Kuzma popizdi
E to mi je glavna motivacija za Premier Fantasy!
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu