Pa i redno je bilo, prosle nedelje izgubim sa 1 razlike xD Hvala, Maricu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
klodovik ::Sirmium Samurai ::Ne mogu da verujem, vise nego duplo vise poena u odnosu na proslu nedelju sa skoro istim timom. Da bar mogu prebaciti 10ak poena iz ove nedelje u proslu sad bih imao 2-0, ali avaj...
Potpuno ista situacija... Nadao sam se da ću da se koljem sa Remsima, a oni me zgazili da mi nije dobro...!
Ipak, Ovnu svaka čast na pobedi!
Ovan ::klodovik ::Sirmium Samurai ::Ne mogu da verujem, vise nego duplo vise poena u odnosu na proslu nedelju sa skoro istim timom. Da bar mogu prebaciti 10ak poena iz ove nedelje u proslu sad bih imao 2-0, ali avaj...
Potpuno ista situacija... Nadao sam se da ću da se koljem sa Remsima, a oni me zgazili da mi nije dobro...!
hvala klodi...
Ovan ::klodovik ::Sirmium Samurai ::Ne mogu da verujem, vise nego duplo vise poena u odnosu na proslu nedelju sa skoro istim timom. Da bar mogu prebaciti 10ak poena iz ove nedelje u proslu sad bih imao 2-0, ali avaj...
hvala klodi...
a sledeće kolo, veliki derbi... večiti derbi... sudar titana
Freak ::Ovan ::klodovik ::Sirmium Samurai ::Ne mogu da verujem, vise nego duplo vise poena u odnosu na proslu nedelju sa skoro istim timom. Da bar mogu prebaciti 10ak poena iz ove nedelje u proslu sad bih imao 2-0, ali avaj...
hvala klodi...
Sudar komesara Repriza proslogodisnjeg finala... stalni konkurenti za titulu bez obzira na sastave Ispratite nas duel obecavamo vrhunsku neizvesnost do poslednje sekunde... Borba za svaki jard
Sirmium Samurai ::Freak ::Ovan ::klodovik ::Sirmium Samurai ::Ne mogu da verujem, vise nego duplo vise poena u odnosu na proslu nedelju sa skoro istim timom. Da bar mogu prebaciti 10ak poena iz ove nedelje u proslu sad bih imao 2-0, ali avaj...
hvala klodi...
Sudar komesara Repriza proslogodisnjeg finala... stalni konkurenti za titulu bez obzira na sastave Ispratite nas duel obecavamo vrhunsku neizvesnost do poslednje sekunde... Borba za svaki jard
Jesi, nema šta...ko bi amo pomislio da će Sančez da uzme 23 poena, a Friman 20 (a obojica na klupi)...Ovan ::tebe sam fino uspavao
kb8 ::Je'ote X... 94-94...
iceman ::Ko je panzer division??? Lik me dobi za 3 poena
Na NFL.com iskreno sumnjam da ces imati perfect season....Freak ::Freak sa svojim dream timom puca na "perfect" season Za sada u obe lige neporazen... Vidim da se Duletovi poletarci razgoropadili, postaje favorit iz senke
Sirmium Samurai ::Da li nekom treba RB? Otvoren sam za ponude trejdove, imam ih previse u ovom trenutku! Imam pet sigurnih startera u NFL timovima (Benson, Hightower, Bradshow, Taylor, Portis) + Stewarta iz Caroline, koji moze biti mocno oruzje, iako je zakazao u prve dve tekme.
Svi su raspolozivi za trejd, ali imajte u vidu da za uzvrat morate ponuditi nesto priblizno jednake vrednosti!
Peyton Manning ::Tim mi je ocajan....
Sirmium Samurai ::Da li nekom treba RB? Otvoren sam za ponude trejdove, imam ih previse u ovom trenutku! Imam pet sigurnih startera u NFL timovima (Benson, Hightower, Bradshow, Taylor, Portis) + Stewarta iz Caroline, koji moze biti mocno oruzje, iako je zakazao u prve dve tekme.
Svi su raspolozivi za trejd, ali imajte u vidu da za uzvrat morate ponuditi nesto priblizno jednake vrednosti!
klodovik ::Sirmium Samurai ::Da li nekom treba RB? Otvoren sam za ponude trejdove, imam ih previse u ovom trenutku! Imam pet sigurnih startera u NFL timovima (Benson, Hightower, Bradshow, Taylor, Portis) + Stewarta iz Caroline, koji moze biti mocno oruzje, iako je zakazao u prve dve tekme.
Poslao sam ti ponudu...!
Sirmium Samurai ::klodovik ::Sirmium Samurai ::Da li nekom treba RB? Otvoren sam za ponude trejdove, imam ih previse u ovom trenutku! Imam pet sigurnih startera u NFL timovima (Benson, Hightower, Bradshow, Taylor, Portis) + Stewarta iz Caroline, koji moze biti mocno oruzje, iako je zakazao u prve dve tekme.
Poslao sam ti ponudu...!
Jel me zajebavas? Sancez, pa njega ne bih uzeo ni sa FA. Da si mi ponudio Romoa za Timija pa ajde...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu