U poslednje vreme ih ima jako puno kod nas.Ovde pisite od predstojecim i koncertima na kojima ste bili.
I jel ce ici neko na 50 Cent-a?
I jel ce ici neko na 50 Cent-a?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Peyton Manning ::Gansi otkazani.....
Brett Favre ::možeš i na Tokio Hotel...
Poslednji izmenio iceman dana Čet 11 Mar 2010, 21:08, izmenjeno ukupno 1 puta
Peyton Manning ::A Ramstajn ni mrtav ne bih isao.....
iceman ::Brett Favre ::možeš i na Tokio Hotel...
Hahaha....de se ovih pacijenata seti.....
Brett Favre ::iceman ::Brett Favre ::možeš i na Tokio Hotel...
Hahaha....de se ovih pacijenata seti.....
http://www.alo.rs/ljudi/20680/Tokio_hotel_u_Beogradu
Turneja otkazana.Tako je pisalo.A sad ako ce samo u Srbiju da dodju onda OK.....iceman ::Peyton Manning ::Gansi otkazani.....
Prijatelju Gunsi nisu otkazani informisi se malo pre nego sto napises nesto......
Blago tebe sto se tice Faithless-a,ljudi prave ludnicu.....Raising Arizona ::Poslednje sto sam overio jesu Chris Rea (legenda nad legendama - drugi put), Freemasons (treci put) i Darren Emerson (drugi put)... A sledeci mesec se spremam za spektakl - VIP koncert Faithlessa za 2 hiljade srecnika - spreman k'o zapeta puska! Pa da ponovimo 2004. i do-kraja-zivota-cu-pamtiti ludnicu u Hali sportova...
Peyton Manning ::I ja imam isto ulaz za dz,pa idem....a i super je on.....znam mu sve pesme napamet....prosto necu to da propustim.Kaze da ce biti mnogo bolje nego 2005.....
Vidimo se onda na Guetti.....a ako imas kartu viska za Faithless,javi se....
Sirmium Samurai ::Peyton Manning ::I ja imam isto ulaz za dz,pa idem....a i super je on.....znam mu sve pesme napamet....prosto necu to da propustim.Kaze da ce biti mnogo bolje nego 2005.....
Vidimo se onda na Guetti.....a ako imas kartu viska za Faithless,javi se....
Ne verujem ni da on zna sve svoje pesme napamet...
Tedy Bruschi ::Idem ja Fiftija.. Raising zar je bilo toliko lose prosli put?
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu