Ne moraš, samo se moraš naučit ne živcirat i razbijat sve oko sebe kad tvoji popuše 15y penala za go qratz od faula...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning likes this post
Peyton Manning ::Umro OJ
Vreme da se opet pogleda Made in America, jedan od najboljih dokumentaraca ikada
Peyton Manning likes this post
Made in America spada u veoma malu grupu filmova/serija/dokumentaraca kojima sam dao 10 na IMDB.Mos Def ::Peyton Manning ::Umro OJ
Vreme da se opet pogleda Made in America, jedan od najboljih dokumentaraca ikada
Ja sam neko ko je sve zivo pogledao i procitao o tom slucaju sa OJ Simpsonom, fasciniralo me sve oko toga pa sam mislio da je do mene kada sam bio odusevljen koliko je dobro uradjen dokumentarac. Bukvalno nisam mogao manu da mu nadjem. Tako da mi je drago da ima jos ljudi koji dele to misljenje.
Mos Def likes this post
Zver likes this post
kb8 ::Niko od njegovih klubova u NFL i u NCAA kao ni sama Liga nisu napisali nikakav osvrt ko što je uobičajeno kad premine netko od HoFova...
Rekao bi da to dovoljno govori o svemu vezano uz njega...
kb8 likes this post
Peyton Manning, penban and Zver like this post
kb8 and Peyton Manning like this post
Zasto Minesota i Denver u tu grupu? Minesota apsolutni pobednik drafta, A+ ocena, a Denver je dobio sta je hteo, sad videcemo ishodkb8 ::Fino prespavah sve i sad u miru uz kafu i čaj pogledah cijelu prvu rundu...
Bome Atlanta, Denver, Minnesota i Buffalo 'pobjednici pravi' ovako odokativno na prvu...
Sta su trejdovali?kb8 ::Ma koja Minnesota, trejdali neka čudesa i uzeli QB iz fakin Harbo sustava...
Kakav A+, jel to tvoja ocjena il onih 'experata' preko bare?
O Denveru da na pričam, imaju najgori QB room ikada i tome su dodali ovog mučenika koji će biti u najboljem slučaju nečiji bekap ako preživi toliko dugo...
NFL Fans Serbia » NFL zona » Sezona 2024/25 » Preseason 2024/25 » Offseason 2024/25 - Opšta diskusija (pijaca, dojave, šuškanja, tračevi i ostalo)
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu