Biće to zanimljiv radni doručak u nedelju ujutro.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Bukvalno...gledao sam fudbal prosle zime u Londonu, temperatura bila malo iznad nule, bez vetra...imao padded seat, indoor bar za poluvreme, i opet nije billo uopste prijatno pred kraj meca.Zver ::Meni nije jasno ko će da ode na utakmicu u KC. Ne znam šta bi trebalo da bude i ko bi trebao da igra pa da odem negde na -20 i provedem na otvorenom jedno 4 sata. Jbt... ja ne bih izlazio u prodavnicu da kupim ručak na -20.
Peyton Manning likes this post
Bio sam u Sijetlu usred Decembra, nigde oblaka, sunce ali vetar prolazi kroz odecu, kosti ti zamrzne.Peyton Manning ::Bukvalno...gledao sam fudbal prosle zime u Londonu, temperatura bila malo iznad nule, bez vetra...imao padded seat, indoor bar za poluvreme, i opet nije billo uopste prijatno pred kraj meca.Zver ::Meni nije jasno ko će da ode na utakmicu u KC. Ne znam šta bi trebalo da bude i ko bi trebao da igra pa da odem negde na -20 i provedem na otvorenom jedno 4 sata. Jbt... ja ne bih izlazio u prodavnicu da kupim ručak na -20.
Ovo ne mogu ni da zamislim, sta god obukao..
U prevodu, Arrowhead mora biti prazan ili su svi drogiraniJacob ::Bio sam u Sijetlu usred Decembra, nigde oblaka, sunce ali vetar prolazi kroz odecu, kosti ti zamrzne.Peyton Manning ::Bukvalno...gledao sam fudbal prosle zime u Londonu, temperatura bila malo iznad nule, bez vetra...imao padded seat, indoor bar za poluvreme, i opet nije billo uopste prijatno pred kraj meca.Zver ::Meni nije jasno ko će da ode na utakmicu u KC. Ne znam šta bi trebalo da bude i ko bi trebao da igra pa da odem negde na -20 i provedem na otvorenom jedno 4 sata. Jbt... ja ne bih izlazio u prodavnicu da kupim ručak na -20.
Evo sad juce kod mene je bilo minus 12, imao sam tri sloja, dzemper, perjanu jaknu tj sloj ispod plus jaknu iznad i sal i opet sam se smrzo ko picka
Peyton Manning ::U prevodu, Arrowhead mora biti prazan ili su svi drogiraniJacob ::Bio sam u Sijetlu usred Decembra, nigde oblaka, sunce ali vetar prolazi kroz odecu, kosti ti zamrzne.Peyton Manning ::Bukvalno...gledao sam fudbal prosle zime u Londonu, temperatura bila malo iznad nule, bez vetra...imao padded seat, indoor bar za poluvreme, i opet nije billo uopste prijatno pred kraj meca.Zver ::Meni nije jasno ko će da ode na utakmicu u KC. Ne znam šta bi trebalo da bude i ko bi trebao da igra pa da odem negde na -20 i provedem na otvorenom jedno 4 sata. Jbt... ja ne bih izlazio u prodavnicu da kupim ručak na -20.
Evo sad juce kod mene je bilo minus 12, imao sam tri sloja, dzemper, perjanu jaknu tj sloj ispod plus jaknu iznad i sal i opet sam se smrzo ko picka
Gde si ti sad uopste?
kb8 ::Bome Boston i Poljska su tu negdje zimi
Secam se nekih fotki iz USA, pa sam mislio da si jos tamoJacob ::Peyton Manning ::U prevodu, Arrowhead mora biti prazan ili su svi drogiraniJacob ::Bio sam u Sijetlu usred Decembra, nigde oblaka, sunce ali vetar prolazi kroz odecu, kosti ti zamrzne.Peyton Manning ::Bukvalno...gledao sam fudbal prosle zime u Londonu, temperatura bila malo iznad nule, bez vetra...imao padded seat, indoor bar za poluvreme, i opet nije billo uopste prijatno pred kraj meca.Zver ::Meni nije jasno ko će da ode na utakmicu u KC. Ne znam šta bi trebalo da bude i ko bi trebao da igra pa da odem negde na -20 i provedem na otvorenom jedno 4 sata. Jbt... ja ne bih izlazio u prodavnicu da kupim ručak na -20.
Gde si ti sad uopste?
U Poljskoj
Bio sam u Bostonu 2 godine, e to je jebeno hladno zimi
Peyton Manning ::
Secam se nekih fotki iz USA, pa sam mislio da si jos tamo
Niko nije, FB je pokojniJacob ::Peyton Manning ::
Secam se nekih fotki iz USA, pa sam mislio da si jos tamo
Ako mislis na FB jos uvek mi tamo stoji slika sa Fenway, mislim da nisam postovao novu sliku tamo ima 5 godina
Miki HOF ::ako ovo znaci da cipeliraju u bulju onog kretena Steven A, pozdravljam
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu