NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Championship Round

+15
L.Davis
T-Wolf
Miki HOF
iceman
Tedy Bruschi
dr.dule
Sirmium Samurai
Ovan
Peyton Manning
Pohovani feniks
klodovik
gajic1989
kb8
L.D.
Colts4Life
19 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

26Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 00:46

L.Davis

L.Davis
NFL Player
NFL Player

Zelim Pam Oliver! Very Happy

27Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 01:04

L.Davis

L.Davis
NFL Player
NFL Player

Krenula goleada u Superdomu cheers

28Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 04:33

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Dva najbolja tima iz regularnog dela su otisla u XLIV. Realno, mada opet cu ponoviti da bi bilo isto tako realno i da su Vikinzi videli taj Majami. U SB-u, svim srcem uz Svece.

photo AZcardsscript.gif

29Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 09:10

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Raising Arizona ::Dva najbolja tima iz regularnog dela su otisla u XLIV. Realno, mada opet cu ponoviti da bi bilo isto tako realno i da su Vikinzi videli taj Majami. U SB-u, svim srcem uz Svece.

Bas tako! Ne bi mi bilo zao ni da su Vikesi prosli al ovako mi je ipak nekako draze jer na travi Sun Life Stadiuma Saintsi ipak imaju vise sanse vs Colts nego Minnesota a samim time mozemo ocekivat i puno bolju tekmu i dobar football pa nek pobijedi bolji...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

30Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 09:41

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

pravda je zadovoljena . timovi sa najboljim skorom su stigli u finale.
cudo ce se dogoditi da Pajser ne uzme jos jedan prsten. kako igra nece mu biti i poslednji.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Championship Round - Page 2 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

31Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 11:01

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Posle 17 godina,u SB igraju dva najbolja tima u sezoni.
To mi je neopisivo drago.
Ko ce da ceka 7. februar..........???!!! Very Happy

http://nfl.com/

32Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 13:43

Portis26

Portis26
Standardan
Standardan

Ajmo Sveci , idemo do kraja! Very Happy

http://nemamsajt.com

33Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 14:36

brugi82

brugi82
VIP
VIP

Oh Breti, samo sam cekao. Znao sam da neces igrati na onakvom nivou celu sezonu. Kako su utakmice prolazile, moje nestrpljenje je postajalo sve vece. Poceo sam cak i da sumnjam... Da li je moguce da ce igrati sjajno bas cele sezone?... Ali kada je bilo najbitnije... BAM! Prelepa spirala preko tela u sredinu terena za INT u odlucujucem trenutku utakmice kada su cak i sa one pozicije mogli da probaju FG. Jedini nacin na koji je sve ovo moglo bolje da se zavrsi jeste da je taj INT vracen za TD, sto je malo i hvalilo...

Championship Round - Page 2 Favrehands1

Championship Round - Page 2 Deannapalm

p.s. Saintsi nisu bili nista posebno. U odlucijucim momentima je Breesu poprilicno drhtala ruka i samo je bacao one lelujave lopte... Odbrana im je ocajna i mislim da ce ih Coltsi istresti iz gaca.

34Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 15:02

kb8

kb8
Moderator
Moderator

brugi82 ::
p.s. Saintsi nisu bili nista posebno. U odlucijucim momentima je Breesu poprilicno drhtala ruka i samo je bacao one lelujave lopte... Odbrana im je ocajna i mislim da ce ih Coltsi istresti iz gaca.

Ja mislim bas suprotno... Ovo je tekma koja je bila must win za Saintse (domaci teren, ludilo, papirnati favoriti i sto drugih cudesa) i to je ocito imalo utjecaja i za te neke kako ti kazes 'lelujave' lopte... Isto tako, mislim da bi velika vecina QBa dalo ruku u vatru za takav lelujavi dan kakav je Brees imao sinoc (3TD, no INT, preko 100 passer rating)... Takodjer, u Miami oni sada odlaze ipak kao underdog a tu su onda oni najjaci... Ako nista drugo, mislim da bi moglo prstat na sve strane za 2 tjedna i da ce Coltsi imat pune ruke posla...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

35Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 15:52

Ovan

Ovan
Veteran
Veteran

brugi82 ::Oh Breti, samo sam cekao. Znao sam da neces igrati na onakvom nivou celu sezonu. Kako su utakmice prolazile, moje nestrpljenje je postajalo sve vece. Poceo sam cak i da sumnjam... Da li je moguce da ce igrati sjajno bas cele sezone?... Ali kada je bilo najbitnije... BAM! Prelepa spirala preko tela u sredinu terena za INT u odlucujucem trenutku utakmice kada su cak i sa one pozicije mogli da probaju FG. Jedini nacin na koji je sve ovo moglo bolje da se zavrsi jeste da je taj INT vracen za TD, sto je malo i hvalilo...

jel si sumnjao da Bret NEĆE baciti INT u tako bitnoj utakmici, u takvom trenutku, ja sam bio sto posto siguran...Bret je produkat američke štampe

2008. SK Nfl.com Fantasy Champion
2012. NFLFS Fantasy Playoff Challenge Champion

Zvezda! "Red Star is my dream, and Manchester United is a proof of my football success!" by Nemanja Vidic Zvezda!

36Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 20:39

jax

Rookie
Rookie

ne znam dal ce biti off topic al ne znam gdje bi drugo stavio ovaj podatak:

Last night’s NFC Championship game where the New Orleans Saints defeated the Brett Favre led Minnesota Vikings averaged 57.93 million viewers in the time-zone adjusted fast nationals. It was the most-watched NFC championship on FOX ever (though 1982’s NFC Championship between the Cowboys and 49ers on CBS averaged 68.7 million and still stands as the most-watched NFC championship).

Last night’s game averaged 21.3 rating with adults 18-49.

37Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Pon 25 Jan 2010, 20:49

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

brugi82 ::Oh Breti, samo sam cekao. Znao sam da neces igrati na onakvom nivou celu sezonu. Kako su utakmice prolazile, moje nestrpljenje je postajalo sve vece. Poceo sam cak i da sumnjam... Da li je moguce da ce igrati sjajno bas cele sezone?... Ali kada je bilo najbitnije... BAM! Prelepa spirala preko tela u sredinu terena za INT u odlucujucem trenutku utakmice kada su cak i sa one pozicije mogli da probaju FG. Jedini nacin na koji je sve ovo moglo bolje da se zavrsi jeste da je taj INT vracen za TD, sto je malo i hvalilo...

Ti bas ne volis Favra (sad ne smem da kazem onu drugu rec koju bih rado upotrebio u ovoj situaciji) kao da ti je naneo najvece zlo ovoga sveta. Dobro, bar si se necim zanimao gledajuci nas. Imao si sta da vidis, svakako vise nego da si gledao svoju ekipu. A verovatno te poraz iz 6og vikenda i dalje boli...

38Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Uto 26 Jan 2010, 22:45

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

Fišer prso skroz...

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-the-coaches/09000d5d815f79ba/The-Coaches-Super-Bowl-predictions

Muči sprečio novi brkin napad ludosti... lol!

Championship Round - Page 2 Samu1
http://www.takolako.rs

39Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Uto 26 Jan 2010, 23:51

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Sirmium Samurai ::Fišer prso skroz...

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-the-coaches/09000d5d815f79ba/The-Coaches-Super-Bowl-predictions

Kakva budaletina, jel ovo moguce? Jao sto nisi u Srbiji brale pa da se zajebes za ceo zivot, da te pale na lomaci...

photo AZcardsscript.gif

40Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Uto 26 Jan 2010, 23:54

Ovan

Ovan
Veteran
Veteran

on je to već jednom uradio ove godine, da li beše javna tribina ili šta već ne mogu tačno da se setim.... tada je Tenesi imao onu negativnu seriju i on je održao govor da želi da njegova ekipa
postane pobednička i tada je na sceni obukao dres PM, i od tog trenutka Tenesi je krenuo u onu pobedničku seriju, da bi sezonu završili sa 8-8

2008. SK Nfl.com Fantasy Champion
2012. NFLFS Fantasy Playoff Challenge Champion

Zvezda! "Red Star is my dream, and Manchester United is a proof of my football success!" by Nemanja Vidic Zvezda!

41Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Sre 27 Jan 2010, 00:38

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

Da, mislim da sam kačio već to na temi smešni klipovi.

Kralj, iako to radi nikako ne voli Meninga (a kako i ne bi kad ga je ovaj 100 puta zajebao), snimite samo kako je bacio dres na kraju! Smile

Fišera u Tenesiju obožavaju, on je mislim trener koji najduže radi u kontinuitetu s jednom ekipom, bar od aktivnih.

Championship Round - Page 2 Samu1
http://www.takolako.rs

42Championship Round - Page 2 Empty Re: Championship Round Sre 27 Jan 2010, 00:40

Pohovani feniks

Pohovani feniks
Osnivač foruma
Osnivač foruma

Sirmium Samurai ::Fišer prso skroz...

Ahahjahaha kralj Very Happy

http://nfl-fans-serbia.forumotion.com

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu