a mnogo ste se usrecili sa Ljubom
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kb8 likes this post
Sa ovim se potpuno slazem, posebno kad vidis da Smith pokazuje da pozure sa snapomZver ::kako je moguće ne baciti crvenu zastavicu na ono hvatanje na četvrtom za tri. Pa to je skroz druga utakmica da je tu čelendžovao odluklu da dosude hvatanje.
Peyton Manning ::Ne postoji nesrecniji tim...4 QB ti se sjebu. Bosa stoji na sideline, iseku mu nogu...nerealno.
Tim koji je vec godinama top5, ali dzabe...
Pricalo se da ce Garopolo biti spreman za juce...to bi mnogo znacilo iako mislim da bi Phi svakako dobila.
Zver ::Šanahan je tu problem. On je briljantan playdesigner ali je sa situacionim fudbalom na Vi otprilike kao ja sa topologijom u multidimenzionalnom prostoru.
Uz ogradu da nisam gledao celu tekmu nego samo hajlajte, kako je moguće ne baciti crvenu zastavicu na ono hvatanje na četvrtom za tri. Pa to je skroz druga utakmica da je tu čelendžovao odluklu da dosude hvatanje.
To je mozda generalno tacno, ali za ovo juce ne vazi, kao ni za povrede Lensa i Garopola.kb8 ::Peyton Manning ::Ne postoji nesrecniji tim...4 QB ti se sjebu. Bosa stoji na sideline, iseku mu nogu...nerealno.
Tim koji je vec godinama top5, ali dzabe...
Pricalo se da ce Garopolo biti spreman za juce...to bi mnogo znacilo iako mislim da bi Phi svakako dobila.
Što povlači priču o kojoj pričam godinama...
Treba mjenjat kondicione trenere, treninge, neku pm jer nije slučajno da svake godine imamo hrpu ljudi u bolnici...
Neki qratz debelo tu ne štima...
kb8 ::Ma nemoj molim te, svake godine se lome i pucaju, neki qratz ne valja...
Nije to slučajno, nema šanse...
Nismo imali sreće, nismo ovo, nismo ono i tako već godinama...
Mahomes izvrne nogu, propusti samo dio te tekme i nikom ništa...
Naš izvrne nogu i polomi ju na 13 mjesta...
Daj me nemoj jebat...
dr.dule ::sve sve ali stvarno moras biti maher da od svih pumpadzija nadjes onu mamba zverku da ti se posere po celoj sezoni u par minuta.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu