NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Baltimore Ravens

+17
niko32
markosto
Danijel Lg
SymphonyX
Walt Deezna
Zver
penban
Mos Def
NYG
mardok
kb8
dr.dule
Steelers
Miki HOF
Peyton Manning
Sirko
The Bad Man
21 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 19 od 28]

451Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 09:01

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Lamar je MVP i ak je onaj panj u Svecima uzeo one trilione, onda ovaj kmica zaslužuje 50M po sezoni i sve garantirano pa nek gazde, manageri i ostali pričaju šta oće...

Imo on debelu mamu u svom korneru ili agenta, prema svim ugovorima i stanju na tržištu, čo'ek zaslužuje 50 jebenih miliona po godini...

Prije treba najurit onog debilnog GM koji je doveo još jebenijeg Grega i nikakve suigrače oko njega...

Da su to napravili na vrijeme sad bi točno znali kakav je Lamar i šta od njega očekivat, ovako imaju mutljagu koju su si sami zaku'ali debili nesposobni...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

Peyton Manning and markosto like this post

452Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 10:48

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Peyton Manning ::Pa ne mora osvojiti SB...nije to jedino merilo kvaliteta QB niti tima.

Koliko ih je osvojilo u zadnjih 20 god? Da ne brojim sad, ali max 10. Jel to znaci da su svi ostali losi bili?

Sa Lamarom ce skoro svaki tim redovno imati PO, a ako sastave dobar tim, mozda i vise.

Lamar kad god je igrao je vukao krs tim daleko (sam vrh AFC) i da se nisu opustili onda protiv Ten, mozda bi isli i do SB.

Druga stvar, koliko on prodaje dresova i koliko je tim cesto u primetime zbog njega? Odgovor svi znate.

Lepo kaze ovaj Mixa, voditelj podcasta i NFL, veliki fan Baltimora. Pre Lamara je Baltimor imao 1 do 2 primetime godisnje i to protiv Pitt/Cin i evenutalno ako igraju sa Brady-Manning.

Ja uopste nisam fan Lamara, samo mi sve ove price nemaju smisla.

Sve objašnjeno.
Ali kao što naš Payton reče, a ja dodati ko je promenio stav u nekoj diskusiji Very Happy

Lamar je sad napunio 26, ima pravo i na neozbiljnosti, ali uprava ne.

Da su mu ponudili na 6 godina 190mil garantovano 110 u bonusima, pa da pričamo nešto...

453Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 11:56

penban

penban
Moderator
Moderator

Nik88 ::Opet kažem tržište će da odredi koliko vredi nikako on sam

Možemo da pričamo šta god hoćemo, ali ovo je jedino tačno.

Poenta je u tome da niko od njih tamo ne vredi taj novac koji zarađuje, ali tržište je takvo.

Opet, da Lamar zaista vredi tih 50 miliona po sezoni i da može odmah da promeni franšizu od starta mislite da se neko ne bi našao i dao ta dva pika prve runde.

Plus, evo pitanja, koji tim bi imao benefit od dovođenja Lamara sa svojim trenutnim rosterom?

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

454Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 13:33

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Tržište nije slobodno, nije fer.
Treba to reći.
Ako postoji tržište, to ne mora da znači da funkcioniše po slobodnim i fer principima.
Po ovom tržištu GOAT GOTOVA je DEŠON WATSON, bez priče.
Dakle na ovom tržištu važe drugi zakoni.
Ni jedan profi sport nema tipa tag, ni jedan nije imao toliko štrajkova, lock-outa.
Dakle nije baš kao u NBA, MLB.

455Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 14:14

penban

penban
Moderator
Moderator

Votson je iskoristio to što je jedna franšiza očajna za QB-jem i preplatila je žestoko nekoga ko ne da ne vredi te novce.

Na žalost, taj ugovor je postao novi standard za QB i sa te strane Lamar ima pravo da potražuje taj novac.

Pitanje je da li će se naći neko ko će mu dati toliko para i da li on vredi te pare? E to diktrira tržište, jer nije dovoljno dovesti jednog igrača i zarađivati na tome što će se kupiti dres ili karta više za njegove utakmice. Na kraju, posao tog trenera i GM zavise isključivo od sportskih rezultata, a sada, sa ovim cap i rosterima ne vidim ko bi mogao da da Lamaru takav ugovor, a da osvoji SB ili bude konstanta u PO.

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

456Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 17:27

Nik88

NFL Player
NFL Player

A sta sprecava Mahomesa da kaze ne bih ja ove godine igrao za 49+m, vredim ja jedno 70m sigurno?
Podebljajte to malo u narednih 12-13 godina da to bude 1.000.000.000 Usd inace odmaram. Nem veze što ću sam pojesti 1/3 capa i što neću osvojiti više nikad ništa.

457Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 17:29

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Sprecava ga ugovor koji je potpisao.

Tag moze da se odbije, od ugovora moze da odustane samo zbog penzije ili da mu neko slomi vrat...

http://nfl.com/

458Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 17:31

Nik88

NFL Player
NFL Player

Zar je bio jedan igrač koji je štrajkovao zbog pre potpisanog ugovora,a koji mu je vremenom postao mali?

459Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 17:38

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Nik88 ::Zar je bio jedan igrač koji je štrajkovao zbog pre potpisanog ugovora,a koji mu je vremenom postao mali?
Ja ne znam za takav slucaj...

460Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 18:07

Nik88

NFL Player
NFL Player

A. Donald najsvežiji počeo da štrajkuje jos u 4. godini i nije igrao 5 godinu pod fifth year option nego je dobio novi ugovor pred početak sezone
Darrelle Revis isto

461Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 18:16

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

To su uglavnom bili ruki ugovori koji su na kraju...

Siguran sam da Mahomes niti bilo ko drugi ko je u prvoj polovini ugovora ne bi to mogao da uradi bez velikih posledica..

462Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 18:28

Nik88

NFL Player
NFL Player

Naravno neće se desiti u slučaju PM,ali kad se svet NFL-a ravna po DSW-onu imao bi on čovek pravo da kaže ponešto. Teoretski KC ima mogućnost već 2025 da ga šutne bez ikakvih posledica. U slučaju neke gadne povrede ili nečeg drugog obezebedjen je tačno 2 godine

463Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 18:30

Zver

Zver
VIP
VIP

Neće Patrik to da uradi, glupo je o tome pričati. Ponajviše zato što mu je "nakit" podjednako bitan koliko i novac. Bar meni tako deluje.

...Sa Vajominškog Univerziteta

penban likes this post

464Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 18:34

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Naravno da nece, samo je primer...

Nik88 likes this post

465Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 19:26

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

NFL Owners Are Making an Example of Lamar Jackson

Jackson’s ongoing contract dispute with the Baltimore Ravens has morphed into a good, old-fashioned power struggle that pits players’ interests against the hypocrisy and stubbornness of NFL owners, who are desperate to reset the market now that quarterbacks are successfully using their leverage to attain precedent-setting contracts.

Owners seem to be using Jackson to show their resolve.
But the biggest issue may be that NFL team owners see an opportunity to regain a semblance of control over quarterbacks’ escalating salaries. The top 10 NFL quarterbacks entering the 2022 season were earning at least $35 million a year, and those salaries and the amount of guaranteed money will continue to rise, because a good quarterback is essential for any team that wants to seriously compete for a championship—or even just put fans in the seats.

A multiyear contract worth more than $100 million is now the floor for a starting quarterback in today’s NFL. The promising young quarterbacks Jalen Hurts of the Philadelphia Eagles, Joe Burrow of the Cincinnati Bengals, and Justin Herbert of the Los Angeles Chargers all are eligible for contract extensions. Last week, the New York Giants signed the quarterback Daniel Jones to a four-year, $160 million deal that included $82 million in guaranteed pay. Jones is 21–31–1 as a starter—so imagine the rewards awaiting Burrow and Hurts, who have recently appeared in a Super Bowl, and Herbert, the former offensive rookie of the year and a 2021 Pro Bowler. Of course, some NFL players took note that Jones received a new contract before the more experienced and decorated Jackson. The Chicago Bears safety Jaquan Brisker tweeted, “MVP lol … other Bruh got paid today and is trash.”

https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2023/03/lamar-jackson-being-disrespected/673362/

Meni je nejasno kako neko podržava truli establišment i matore milijardere.
Prosto to ne mogu da shvatim.

466Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 19:44

Nik88

NFL Player
NFL Player

Ne bih rekao da im je neka stavka u životu da li će platiti čoveka 40-50-60 ili 150 m/sezoni. Ne mozes napraviti konkurentan tim ako jednom čoveku daš 1/4 capa -50-60m,a ostalih 50 igrača da podeli 3/4-
capa-3m/coveku

Svi oni imaju svoje biznise koji su im omogućili da kupe neki NFL tim,a ovo im dodje kao dokolica i statusni simbol. Video bi da nema capa kako bi se otvorili i kako bi expresno dosli i do 100M/s za jednog čoveka

penban likes this post

467Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 21:26

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Zivo me zanima misljenje obije strane, i ovih sto ga "brane" i ovih sto ga "napadaju", sta je po vama posten ugovor za Lamara?

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

468Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 21:31

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Nik88 ::Ne bih rekao da im je neka stavka u životu da li će platiti čoveka 40-50-60 ili 150 m/sezoni. Ne mozes napraviti konkurentan tim ako jednom čoveku daš 1/4 capa -50-60m,a ostalih 50 igrača da podeli 3/4-
capa-3m/coveku

Svi oni imaju svoje biznise koji su im omogućili da kupe neki NFL tim,a ovo im dodje kao dokolica i statusni simbol. Video bi da nema capa kako bi se otvorili i kako bi expresno dosli i do 100M/s za jednog čoveka

Dakle u ovom slučaju ih sprečava šta da mu daju ugovor kao Dešonu Watsonu?

To što je Dešon Watson ipak daleko bolji?

Kako ne možeš napraviti konkurentan tim?
Chifsi?

469Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 21:35

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

SymphonyX ::Zivo me zanima misljenje obije strane, i ovih sto ga "brane" i ovih sto ga "napadaju", sta je po vama posten ugovor za Lamara?

Ja sam rekao, da sam uprava, stavio bih na sto ugovor na 6 godina, 190 mil garantovano i 110 u bonusima.

Dođe 50 po godini, e sad ti to odbi i 190 mil garantovano. 300 ukupno.

470Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 22:07

Nik88

NFL Player
NFL Player

Da može care, imaš na temi Chiefsa kako su birali zadnjih godina na draftu. Sa nosiocima na ruki ugovoru. Kad plaćas Boltona 1,5m a treba da ga platis 17-18, kad Krida placas 1,5m, a treba da ga platis 25.Daj mu samo umesto ta dva igrača neka dva odrona koji stvarno vrede toliko pa bi video drugu ekipu. Leteo je Clark ove sezone zbog capa i to ćemo videti kako će uticati.Imaju 6m u capu nemaju LT

Sto se tice Lamara treba da igra za ono sto mu se nudi. Sto bi on bio pametan i da zajebe sistem ako svake godine izmedju 5-10 igrača pod tagom. Ili neka ga ukinu skroz pa nek trziste stvarno odredi koliko ko vredi

471Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 22:15

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Jedno pitanje, kad smo kod Boltona i Creeda kad ih vec spominjes u svakoj temi?
Da li i okvirno znas koliki je njima WAR ili neka slicna metrika?

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

472Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 22:19

Nik88

NFL Player
NFL Player

Ne nemam pojma ni šta to znači. Gledao sam dosta utakmica Chiefsa ove godine i to je po meni top of the top za te pozicije. Jesi ti prijatelju gledao koju utakmicu KC? Kad dodje vreme za naplatu videces sta ce uzeti i jedan i drugi. Mala greska nece dobiti 25m ali 15m ce biti lagano za Krida

473Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 22:27

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Ne pricamo o parama nego o positional value.
A sto se gledanja Chiefsa tice, nazalost imam evidenciju kad sam gledao svaki mec.

George Orwell

474Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Uto 14 Mar 2023, 22:37

Nik88

NFL Player
NFL Player

I sta kazes za njih dvojicu? Da li prave ozbiljnu razliku?

475Baltimore Ravens - Page 19 Empty Re: Baltimore Ravens Sre 15 Mar 2023, 07:26

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

SymphonyX ::Zivo me zanima misljenje obije strane, i ovih sto ga "brane" i ovih sto ga "napadaju", sta je po vama posten ugovor za Lamara?
200m zagarantovano i 50m bonusi.

Ne mislim da je to posteno, toga nema u biznisu, nego realno za obe strane.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 19 od 28]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu